דחוף נוראא!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף נוראא!
    אבודה
    07/06/2008

שלום לכולם, אני חולה כבר 6 שנים באנורקסיה, השתחררתי לפני חצי שנה מאשפוז ועכשיו המצב שלי מדרדר שוב ואני מחכה לעוד אשפוז.. בכל מקרה לא רציתי לדבר עלע צמי, אחותי הקטנה בת ה-16 שגרה אצל אבי חולה בבולמיה, אני היחידה שיודעת זאת והיא השביעה אותי לא לדבר על זה אם המשפחה, בכל מקרה אין אם מי לדבר כי המשפחה שלנו נורא אטומה, אם זה היה תלי בהם אני היום הייתי מתה, אני יודעת שאין בי את הכוחות לעזור לה ואני לא יכולה לשמש לה דוגמה בגלל זה שומרת על מרחק, אני רוצה לשייך אותה לקבוצת תמיכה אנונימית שלא דורשת הערבות של ההורים העניין הוא שאני לא יודעת אם יש דבר כזה ..בבקשה ממכם את אתם מכירים מישהו תגידו לי..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף נוראא!

הוספת תגובה

• אבודה יקרה

קרן אור
    07/06/2008

בולימיה היא מחלה של סוד ובכך שאחותך שיתפה אותך היא ניסתה לקבל עזרה עמ"נ לבקע את הסוד הזה..עם כל הקושי(ואני מבינה עד כמה המצב מורכב) היא חייבת לקבל טיפול,ובשל גילה הדבר יעשה בידיעת ובהסכמת ההורים.כמו שאת כבר יודעת באופן אישי טיבם של ה"א לא להיעלם לבד(שכן אם כן כבר הייתן שתיכן במקום אחר לא??) ולהחמיר ככול שהזמן עובר..חבל על כל שעה בסבל הזה.נסי לשכנע אותה לערב מישהו שהיא סומכת עליו(יכולה להיות יועצת או אחות ביה"ס ולאוו דווקא בשלב הראשוני ההורים),אבל הטיפול חייב כן להתקיים,אין לצערי דרך אחרת.
    מאחלת לך ולאחותך רק בריאות,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה