צריכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה...
    גילי17
    18/06/2008

אני בת 17..ובולימית בערך מגיל 13.
    קשה לי,ואני לא יכולה לחיות עם זה יותר. אני גם לא מקיאה תמיד,זה באה בתקופות..פתאום יכול לבוא חודש שאני אקיא כול יום,ואחר כך חודש שאני בכלל לא אקיא,או ששבוע -שבוע.ככה שזה לא סדיר...
    נמאס לי לחיות עם זה,ולדעת שזה אף פעם לא יסתיים ותמיד יתפרץ עוד פעם...
    חשבתי על קבוצת תמיכה...אבל אני מתביישת ללכת לשם...כי עם כול הכבוד אני שמנה..יש לי עודף משקל של כ10 קיילו.
    ההורים שלי לא יודעים כלום...וגם לא ידעו..זה צריך להיות דיסקרטי...על מה אתם ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...

הוספת תגובה

• גילי יקרה

קרן אור
    20/06/2008

לצערי את עדיין קטינה ומתוך כך כל טיפול שתקבלי צריך להיות בידיעת ההורים.
    אבל עדיין חשוב כן שתתחילי טיפול כי את במעגל הזה כבר 4 שנים וקשה מאוד לצאת משם לבד.
    הפונקציה של המשקל לא משחקת כאן תפקיד בכלל.את סובלת מבפנים וזה צמה שצריך להניע אותך לפעול כדי שכל החיים הבוגרים שלך לא יעברו עלייך עם הבולימיה.
    את יכולה להתחיל אצל דיאטנית ואולי כן יש מקום לחשוב על קבוצת תמיכה,למרות שלטעמי עדיף טיפול אחד על אחד כזה שיכיל אותך באמת.
    בהצלחה יקרה,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי כפרה

Nicole
    22/07/2008

תטפלי בזה. באמת. אל תזניחי - תמצאי קבוצת תמיכה או מישהו שמביך, ואם משהו לא עוזר תנסי משהו אחר. גם אני הייתי כמוך. גם אצלי זה התחיל בגיל צעיר (אבל קצת מאורח יותר ממך, בערך בגיל 15) וזה רודף אותי כבר עוד מעט עשר שנים. כשהייתי בגילך די הכחשתי שזאת בעיה ופשוט חייתי עם זה כל השנים, ולוקח זמן עד שאת מבינה שהבולימיה מ ש מ י נ ה ורק מעכבת את האושר שלך ומעיקה על החיים. בהצלחה לשתינו =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה