קריאה לסיוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריאה לסיוע
    שוקולד
    23/06/2008

ערב טוב לנוכחים/ות

זקוקה אני לעזרתכם- סוף סוף אני מתחילה להבין שאני סובלת מהפרעת אכילה - המחשבה התמידית על אוכל, התקפי אכילה ללא רחם ועוד כהנה תופעות שבושתי מלספר.

אשמח לקבל המלצות ואו/ הפניות למקומות- טיפול אישי או תמיכה קבוצתית.

תודה
    משוקולד שהיא כבר בת 40 ומשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריאה לסיוע

הוספת תגובה

• שוקולד יקרה

קרן אור
    23/06/2008

אשמח להפנות אותך למקומות מתאימים.מהיכן את בארץ??ואיזה מסגרת את מחפשת-פרטית או ציבורית??

קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שוקולד
    27/06/2008

תודה קרן, דמעות מציפות את עיני בערב של שבת ומודה על התיחסותך. ולשאלתך, אני ממרכז הארץ . תודה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקולד יקרה

קרן אור
    28/06/2008

מצרפת לך קישור למרכזי טיפול http://www.solgar.co.il/aviv/tipul.html
    זה לא משנה מה תבחרי כל עוד שתתחילי את התהליך הטיפולי.אין סיבה שלילות שישי יעברו עלייך בבכי..לא מאוחר מידי אף פעם,ויש לפנייך עוד הרבה חיים,אפשר שתחיי אותם באושר.אל תוותרי על עצמך!
    מחזקת את ידייך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה