אכילה לילית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לילית
    ליאל
    27/06/2008

שלום צביה אני בת 21 מתאמנת ברצינות בחדר כושר כבר 3 שנים בשנתיים האחרונות סובלת ממה שנקרא תסמונת האכילה הלילית ללא כל קשר לכמות הקלוריות שאני צורכת ביום אני מתעוררת כשעה אחרי שאני הולכת לישון ואוכלת בעיקר פחמימות הבעיה הזאת החריפה בשנה האחרונה וכתוצאה מהזלילה הזאת אני ישנה יותר מ12 שעות ביום ומרגישה רגשות אשם איומים זה כבר השתלט על חיי אין לי מושג מה לעשות..מיותר לציין שהעלתי במשקל עקב כך ביומיום אני אוכלת בריא ומסודר כל 3 שעות כ1400 קלוריות מקפידה על שתייה מרובה וסגנון חיים אקטיבי ובלילה פורקת עול!!! חייבת עזרה! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה לילית

הוספת תגובה

• בוקר טוב ליאל

קרן אור
    27/06/2008

את מתארת התנהגות שיצאה כבר מתחום השליטה העצמית,ומשפיעה על כל היבט בחיי היומיום שלך.ולכן כדאי שתתחילי טיפול כדי לברר לעצמך מהם המניעים לאכילה הזאת.הכתובת הראשונית היא הערכה אצל דיאטנית ולא הייתי שוללת גם טיפול פסיכותרפי.
    פני לטיפול וחבל על כל דקה!
    שבת שלום,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה