הפרעת אכילה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה בהריון
    רונית
    30/07/2008

היי, האם את יכולה להמליץ לי על מטפל/ת כלשהם, בעלי ניסיון בתחום של אכילה כפייתית, בולמוסים וכו'? באיזור הצפון... תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה בהריון

הוספת תגובה

• המשך

רונית
    30/07/2008

שכחתי לציין- אני מעדיפה מטפל פרטי, הייתי בטיפול דרך קופ"ח ולא עזר לי כלל...ניסיתי לחסוך קצת כסף אבל עכשיו אני יודעת שזה לא השתלם... גם רפואה משלימה בא בחשבון, העיקר שיהיה מטפל/ת שאת יודעת שעזרו לאנשים. נואשת... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית יקרה

קרן אור
    30/07/2008

לצערי אינני מכירה מטפלים באיזור הצפון,אולי אחת מהקוראת יוכלו לעזור יותר. כך או כך,חשוב שתפני לטיפול כי כל יום של ה"א הוא נזק מצטבר,בייחוד כשאת בהריון...את יודעת,לי ההריון שימש כמנוף אוטומטי להפסקת כל ההתנהגויות המזיקות,ואני מקווה שהוא אכן יהיה כך עבורך ועבור תינוקך. בהצלחה, קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה