עזרה במציאת קבוצת תמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה במציאת קבוצת תמיכה
    רועי
    04/08/2008

שלום, אני סובל מהפרעות אכילה בצורות שונות כבר שנים, בשנים האחרונות אני בטיפול פסיכולוגי, אבל אני מרגיש שהמסגרת של הטיפול בעייתית לי. הוא נוח לי כלכלית כי אני מקבל אותו בחינם ממשרד הביטחון כחלק מתוכנית שיקום למשפחות שכולות, ומכיוון שמבחינה כלכלית אני לא יכול להרשות לעצמי הרבה יותר מזה, חשבתי לחפש גם קבוצת תמיכה באיזור חיפה (בה אני מתגורר כעט). אני לא מצליח למצוא קבוצה מתאימה בעזרת האינטרנט, ואין לי מושג לגבי דרכים אחרות. האם יש לך מידע לגבי קבוצה כזאת בחיפה או באזור, או אולי מידע לגבי גופים שיכולים להפנות אותי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה במציאת קבוצת תמיכה

הוספת תגובה

• טעות במייל

רועי
    04/08/2008

סליחה, המייל היה לא נכון בהודעה הקודמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי שלום

קרן אור
    04/08/2008

אני לא מכירה ספציפית קבוצת תמיכה האיזור חיפה.לפירוט מרכזים טיפולים לטיפול בה"א אתה יכול להיכנס לאתר של אביב. חשוב שהמטפל\ת שמטפלים בך מתמחים בטיפול בה"א ושהטיפול ישולב יחד עם מעקב רפואי ותזונתי.אני חושבת שכדאי שתעלה בטיפול את הסוגייה הזאת ותתייעץ עם המטפל האם הוא מתמחה בטיפול בה"א ואם לא,אולי הוא יוכל לבוא עם רעיון או אופציה טיפולית אחרת שגם ימומנו ע"י משרד הבטחון.להפסיד אין לך. בהצלחה, קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה