מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה במציאת קבוצת תמיכהרועי04/08/2008
שלום, אני סובל מהפרעות אכילה בצורות שונות כבר שנים, בשנים האחרונות אני בטיפול פסיכולוגי, אבל אני מרגיש שהמסגרת של הטיפול בעייתית לי. הוא נוח לי כלכלית כי אני מקבל אותו בחינם ממשרד הביטחון כחלק מתוכנית שיקום למשפחות שכולות, ומכיוון שמבחינה כלכלית אני לא יכול להרשות לעצמי הרבה יותר מזה, חשבתי לחפש גם קבוצת תמיכה באיזור חיפה (בה אני מתגורר כעט). אני לא מצליח למצוא קבוצה מתאימה בעזרת האינטרנט, ואין לי מושג לגבי דרכים אחרות. האם יש לך מידע לגבי קבוצה כזאת בחיפה או באזור, או אולי מידע לגבי גופים שיכולים להפנות אותי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות במייל
רועי04/08/2008סליחה, המייל היה לא נכון בהודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי שלום
קרן אור04/08/2008אני לא מכירה ספציפית קבוצת תמיכה האיזור חיפה.לפירוט מרכזים טיפולים לטיפול בה"א אתה יכול להיכנס לאתר של אביב. חשוב שהמטפל\ת שמטפלים בך מתמחים בטיפול בה"א ושהטיפול ישולב יחד עם מעקב רפואי ותזונתי.אני חושבת שכדאי שתעלה בטיפול את הסוגייה הזאת ותתייעץ עם המטפל האם הוא מתמחה בטיפול בה"א ואם לא,אולי הוא יוכל לבוא עם רעיון או אופציה טיפולית אחרת שגם ימומנו ע"י משרד הבטחון.להפסיד אין לך. בהצלחה, קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)