מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילה?אנונימית28/08/2008
שלום ובוקר טוב, אני בת 15 . 1.64 ס"מ ושוקלת 48.5 השנה עשיתי דיאטה שבמהלכה ירדתי מ54-55 ק"ג למשקל הנוכחי שלי בעזרת הרעבות עצמיות וקצת צומות .. ירדתי כעיקרון ל47.7 אבל עליתי עכשיו במשקל כי חזרתי לאכול רגיל אז אני 48.5 הגוף שלי זה דבר שמפריע לי מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד הייתה לי בטן גדולה יותר מאחרים ולאחר ארוחה היא בכלל מתנפחת ונראת בהיריון . אני מנסה להרזות וזה קצת קשה ומייגע . אני לא חושבת שאני רזה למרות שהסובבים אותי כן חושבים כך . הייתי רוצה להשיל מעליי 3-8 ק"ג בערך כי אינני יודעת איך גופי יראה עם -3 ק"ג או מעל אז זה בפחות או יותר . פעם אחת התייאשתי ואפילו הקאתי אך על זה לא אחזור שנית, זה הקו האדום . האם זאת הפרעת אכילה? או סתם דימוי עצמי נמוך וחוסר ביטחון שיש לכל נערה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב גם לך אנונימית יקרה
קרן אור28/08/2008מבין השורות שלך ניכר להבין כמה ההתעסקות בנושא המשקל גוזלת ממך המון,זאת הפרעת אכילה.ברור הרי שלפי הBMI שלך את בתת במשקל כבר,אבל עדיין במראה את רואה בחורה שמנה שצריכה לרדת במשקל.בדיוק התיאור הקלאסי של אנורקסיה.חשוב שתיפני לטיפול,את צעירה והרבה חיים עוד לפנייך ואפשר שתחיי אותם באושר .אני בטוחה שיש לך הרבה מה להציע לעצמך ולסביבה וכרגע זה מצטמצם לתחום של המשקל. בגלל גילך אין מנוס אלא לשתף את אחד ההורים או אפילו את יועצת בי"ס ולקבל עזרה.אני חושבת שאחרי כמה שנים של התעסקות במראה שלך,את חייבת את זה לעצמך. אשמח לשמוע עידכונים,ואני כאן אם יש לך שאלות נוספות. קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)