שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יולי
    31/08/2008

שלום שמי דנה בת 15 .. שנה שעברה הורדתי כ= 20 ק"ג שקלתי כ = 78 ק"ג אני מטר 1.70 עשיתי זאת בדרך שאכלתי כ= 500 קלוריות ליום .. וכיום אני שוקלת 63 וגובהי 1.70 .. העלתי מספר ק"ג .. ואני רוצה להוריד אותם .. אבל כאשר אני בבית הספר אני מנסה לא לאכול ושאני באה הבייתה אני זוללת בלי לשים לב ואני מאוד רעבה בלילות , אוכלת ללא הכרה .. כיצד ניתן למנוע זאת ואת הרעב בלילות ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שיר יקרה

קרן אור
    01/09/2008

הגוף הוא מכונה שמתפקדת בעיתות משבר "כקופת חיסכון".כשהוא מזהה הרעבה הוא לומד שכשכבר נכנס אליו אוכל לנצל אותו בצורה מקסימלית.זאת הסיבה שאחרי הרעבה של היום הוא מנסה לשמור ולהגן על עצמו וגורם לך לאכול כדי לנסות לפצות על המחסור שנוצר לו.בטווח הארוך שיטה זו מובילה להשמנה.לכן חשוב שתפני לדיאטנית שתבנה לך תפריט מאוזן שימנע את האכילה הלילית הזאת ויחד עם זאת יעזור לך לשמור על משקלך. קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה היתה ליולי,סליחה על הבלבול..

קרן אור
    01/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה