מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש תקווה?ע.01/09/2008
אני בולמית כבר שנה וחצי אין לי כוחות בגוף לעבוד אני לא יודעת למה. אני רוצה להיות בחורה רגילה (אני בת 19).. החיים שלי ככה: אוכלת כל היום ומקיאה, עכשיואני אוכלת מסודר אבל גם מקיאה. אני רוצה לטפל בעצמי, לא רוצה להשמין בגלל זה אני עושה את זה לעצמי, אולי אשפוז יום יעזור לי ? כי אשפוז רגיל מפחיד אותי... אני כל היום בדיכאון בלי מצב רוח. אני מאוד רוצה לעזור לעצמי - אני מתפוצצת כבר ממחשבות. מ-ת-פ-ו-צ-צ-ת .. יש תקווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד יש תקווה
מאירה01/09/2008חסויה יקרה,עצם זה שאת מחפשת פיתרון ,עצם זה שאת סובלת מזה שאת מזיקה לעצמך ,זהו קולה של הנשמה,תמיד,תמיד,תמיד יש תקווה ,מאחלת לך שתמצאי מסגרת שתתאים לך ,ושתוכלי לבנות את עצמך מחדש ,כל טוב ,ואל תתייאשי ,יהיה טוב ,אפילו טוב מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה יקרה
קרן אור01/09/2008אף פעם אל תאבדי תקווה.אני מאמינה שבכול מצב תמיד יש בכוחנו לקום ולשנות את מציאות חיינו.מניסיון אישי,וכפי שכבר נוכחת לגלות בעצמך,ה"א לא נעלמת סתם.לכן חשוב שתפני לטיפול.זאת יכולה להיות מרפאה משולבת(תזונתי,נפשי,רפואי) שמטפלת בה"א.שם יתאימו לך תוכנית טיפול שתתאים לך.ואם תגיעי ממקום שרוצה להחלים ומוכן לוותר על ה"א באמת,יכול להיות שיש אפשרות שרק המערך הזה יספיק ולא תידרשי לאשפוז.כך או כך חשוב לא להשתהות ולפנות כבר היום אפילו לפגישת הערכה ראשונית.חבל על כל יום של סבל שאת עוברת. ואני כאן מחזקת את ידייך,בטוחה בניצחון, קרן אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)