שאלה בקשר לאנורקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאנורקסיה
    עידן
    02/09/2008

היי...קוראים לי עידן ואני בן 29...יש לי חברה שסובלת מאנורקסיה כבר כמה שנים...בערך שלוש... לפי המצב שהרופאים אומרים הוא לא טוב...היא יצרה קשר עים מרכז בשם אגם אבל ביגלל שהתוצאות של הבדיקות דם ... והבדיקות הכללייות הם די חמורות...הם בהיתיעצות כבר כמה שבועות טובים... מיבחינתי המצב לא מיקצועי ואפילו מסוכן...היא נימצאת עכשיו בהולד עצבני היא לא עושה עים עצמה כלום ומסרבת לטפל בעצמה...בבקשה אני כבר עובד עצות??? מה עושים אים מי ניתן לדבר? תודה מראש עידן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאנורקסיה

הוספת תגובה

• עידן יקר

קרן אור
    03/09/2008

קודם כל דאגתך ותמיכתך מעוררים הערכה,אז כל הכבוד!!אני בטוחה שחברה שלך תעריך\מעריכה את ההימצאות שלך בחייה. שנית אתה שואל מה לעשות,אומר את זה בצורה הכנה ביותר,אם הבדיקות דם ושאר המדדים לא תקינים,אל תבזבזו זמן,זוהי בדיוק האינדיקציה שמצריכה אשפוז.המחלקה המתאימה ביותר היא תל השומר אבל רשימת ההמתנה אליה ארוכה,לכן הייתי פונה עוד היום.ובזמן הזה ע"מ למנוע החמרה נוספת הייתי ממליצה שאפילו תהייה באשפוז תמיכתי כדי לשפר את מצבה הפיזי. אגם הוא מקום פרטי אבל היכולת שלו לטפל במצבי אנורקסיה קשה הוא מוגבל.אם הבדיקות כבר לא תקינות,זה אומר שהמצב בתאים חמור אפילו יותר(בדר"כ הבדיקות יוצאות תקינות כי התאים מתרוקנים קודם ורק בסוף כשכבר אין מאגרים אז המדדים משתנים גם בבדיקות הרגילות). הייה לצידה ותמוך וקבל אותה,אך יחד עם זאת אל תתן לה לוותר על עצמה ושכנע אותה לפנות לטיפול עוד היום. מאחלת לכם הרבה בריאות והצלחה, קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה