מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בולמיה זה מרזה?נועם22/09/2008
שלום קרן! מזה ארבעה ימים כבר שאני התחלתי את הבולמיה שלי... אני בת 13 והגובה שלי הוא 153והמשקל 43. אני שונאת את הגוף שלי ואני מרגישה שמנה, אבל שום דיאטה לא עוזרת לי... בנוסף אמא שלי כועסת עלי כשאני מסרבת לאכול דברים מסוימים. בימים האחרונים התחלתי לאכול את ארוחת הצהריים הרגילה ואחריה להקיא. רציתי לשאול האם בלומיה זה משמין או מרזה?! בתודה הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסייייייייי דחוףףףףףף !!!!!!!
חסוי23/09/2008את 4 ימים עם הבולימיה שלך , אפשר עוד להפסיק בזה כי את עדיין בשלב של האצבע שזה השלב שאת שולטת תפסיקי עם זה בבקשה, זה הרס עצמי!!!! ואת בכלל לא שמנה וזה לא מרזה, זה משמין !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה יקרה
קרן אור24/09/2008בולימיה,היא אינה תואר.היא הדרך לגיהנום.תוסיפי לזה שגם היא לא מרזה (כי הגוף החכם שלנו לומד מהר לנצל כל קלוריה שנכנסת אליו בעיקר כאילו מסוכרים פשוטים) ותקבלי תשובה מדוע עלייך להפסיק כל עוד את יכולה.תקראי קצת על מה שעובר על נשים עם ה"א ותביני שמוטב עכשיו לברוח כל עוד אפשר.עם הזמן זה נעשה קשה יותר. אני חושבת שכדאי לפנות לטיפול כדי להבין מדוע את מודדת את עצמך ואת ערכך לפי המשקל שלך.אני בטוחה שתביני שיש לך הרבה יותר מה להציע מעבר לחיצוניות שלך. שתתחדש עלינו שנה טובה ובריאה, קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)