האם בולמיה זה מרזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בולמיה זה מרזה?
    נועם
    22/09/2008

שלום קרן! מזה ארבעה ימים כבר שאני התחלתי את הבולמיה שלי... אני בת 13 והגובה שלי הוא 153והמשקל 43. אני שונאת את הגוף שלי ואני מרגישה שמנה, אבל שום דיאטה לא עוזרת לי... בנוסף אמא שלי כועסת עלי כשאני מסרבת לאכול דברים מסוימים. בימים האחרונים התחלתי לאכול את ארוחת הצהריים הרגילה ואחריה להקיא. רציתי לשאול האם בלומיה זה משמין או מרזה?! בתודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בולמיה זה מרזה?

הוספת תגובה

• כנסייייייייי דחוףףףףףף !!!!!!!

חסוי
    23/09/2008

את 4 ימים עם הבולימיה שלך , אפשר עוד להפסיק בזה כי את עדיין בשלב של האצבע שזה השלב שאת שולטת תפסיקי עם זה בבקשה, זה הרס עצמי!!!! ואת בכלל לא שמנה וזה לא מרזה, זה משמין !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה יקרה

קרן אור
    24/09/2008

בולימיה,היא אינה תואר.היא הדרך לגיהנום.תוסיפי לזה שגם היא לא מרזה (כי הגוף החכם שלנו לומד מהר לנצל כל קלוריה שנכנסת אליו בעיקר כאילו מסוכרים פשוטים) ותקבלי תשובה מדוע עלייך להפסיק כל עוד את יכולה.תקראי קצת על מה שעובר על נשים עם ה"א ותביני שמוטב עכשיו לברוח כל עוד אפשר.עם הזמן זה נעשה קשה יותר. אני חושבת שכדאי לפנות לטיפול כדי להבין מדוע את מודדת את עצמך ואת ערכך לפי המשקל שלך.אני בטוחה שתביני שיש לך הרבה יותר מה להציע מעבר לחיצוניות שלך. שתתחדש עלינו שנה טובה ובריאה, קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה