חסרת תקנה. גמורה. הצילו.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת תקנה. גמורה. הצילו.
    נעמה
    06/10/2008

אני לא יודעת כבר מה לעשות. אני בת 23 ובולימית מגיל 16. כל ההצילו שבעולם לא עזר לי. טופלתי ברמבם שנה וכלום. מקיאה כל יום, כל יום, כל יום. אני יודעת בדיוק מה אני צריכה לעשות כדי להחלים, מכירה את כל ה:שטיקים" והדיטות לעבודה עצמית. אני יודעת הכל.אני לא יוצאת מזה. אני סטודנטית אז אשפוז לא בא בחשבון. אני כל כך לבד. אין לי חברות - הרחקתי את כולן. יש לי חבר כבר 5 שנים והוא לא עוזר לי בכלל. ההורים יודעים אבל די מתעלמים כי אין כבר מה לעשות איתי. אני חכמה, יפה, מוכשרת בהמון תחומים, ונחמדה ומקרינה ביטחון עצמ. אני ריקה מבפנים. זומבי. אין לי אף אחד, אין לי את עצמי. מי אני בכלל? אני יודעת, אבל בעצם לא...הכל מבולבל לי, תסכול ממושך. אני רוצה להתחיל לקחת תרופות שוב (טופלתי בפרוזאק) אבל זה לוקח זמן...אין לי זמן! אני כל כך נואשת אני חייבת עזרה. אולי קבוצת תמיכה בחיפה, אבל אין כאלה למיטב ידעתי. וגם אם כן, הכל כל כך שחור...עוד שנתיים אסיים את התואר ואז אוכל ליסוע לחול והכל יעבור. אשליה? אולי. סביר להניח עד אז אני מקיאה את נשמתי, דו משמעית. אין לי תקנה. הגמורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת תקנה. גמורה. הצילו.

הוספת תגובה

• שלום לך,

קרן אור
    06/10/2008

אני מסרבת בתוקף לקרוא לך בשם שהצגת את עצמו בו,ואת יודעת למה??כי אין דבר כזה חסרת תקנה,אבודה.ואני מאוד מבינה את הרגשתך,כשאנחנו בתוך הסיוט הזה נדמה כי זה כל עולמנו,ואיננו יודעות אחרי שנים בפנים מי אנחנו באמת בתוך כל היישות הזאת שמצטמצמת לכדי ה"א.אבל גם במקום הזה יש תקווה.ותאמיני לי כי אני אומרת את זה לאחר 11 שנים חולות מאוד,שגם המטפלים בי כבר לא האמינו בי.אבל הנקודה החשובה היא כמה את מאמינה בעצמך.כי אם תאמיני הכול ניתן לתיקון.איך את שואלת??באמצעות הרבה עבודה עצמית והעזרות בצוות רב תחומי-רפואי-דיאטני וכן גם נפשי כדי להבין את המרכיב שגורם להתנהגות הזאת.אין קיצורי דרך,אבל באמצעות עבודה קשה אפשר.אל תאמרי נואש ואל תחכי עם זה עוד יום נוסף,כי כמו שהיטבת כבר להבין זה לא יעלם בלי טיפול גם לא אחרי שתסיימי את התואר.כל התואר לא שווה אם לא תזיני את עצמך כדי להנות ממנו בסוף.רק את יכולה לעצור את המחול המטורף הזה.מגיע לך להנות מכול התכונות הנפלאות האחרות שקיימות בך ורק את לא רואה אותם.

ואני כאן כדי להקשיב ולתמוך,רק תירצי מספיק,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל אוווווף

נעמה
    06/10/2008

את מקסימה, אבל אין לי כוח לעבוד קשה..."אני" תמיד אנצח אותי! תמיד אדחוף כל פסיכולוג או מטפל לפינה כדי שיראה שאני יודעת יותר...אין לי כוח לטיפול..שוב יגידו לי את אותם דברים? אני הרי כתבתי את הספר הזה! אני יודעת שאני נשמעת יהירה ואף טיפשה בכך, אבל אני באמת מרגישה שאי אפשר לחדש לי כלום... זה ילדותי ומראה על פינוק, אני גם לזה מודעת. אני מודעת להכל ברמה ככ גבוהה שאני נשארת לבד, עם המחשבות שלי שמכרסמות אותי מבפנים..אני יודעת כבר מה יגידו לי!!!! טוב לדעת שיש איפה לדבר. תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב לך..

קרן אור
    07/10/2008

מה שכתבת לא נשמע ילדותי אלא נטוע בפחד.ולכולנו נדמה שאנחנו יודעות הכי טוב ,שאנחנו קובעות את חוקי המשחק,שאנחנו נראה להם...אבל בסופו של יום במי אנחנו נלחמות??ואם כן,מי המנצח??ולמה אין מנצחים??
    אני אגיד לך למה-כי אנחנו יוצרות הכול.ואנחנו במערכה הקשה מול עצמנו,לבד.במלחמה מול שני הקולות.כרגע את שומעת רק את החזק מביניהם,זה שאומר לא מה הטעם,שמפחד לגלות ולהתמודד עם דברים עמוקים ומעיקים בעברך.אבל אני גם שומעת את הקול החלש אצלך,הוא קיים.זה אותו קול שנכנס לפורום כאן וביקש שמישהו יעזור לו ויקשיב לו,כי את מנסה לא לשמוע אותו,כי פירוש השמיעה שלו הוא הכרה והבנה שיש צורך בשינוי שכ"כ מפחיד אותך כרגע.ואני יודעת שמתחת לכל השכבות את יודעת שאני צודקת.אנחנו הרי כתבנו את הספר הזה,לא??
    אל תבחני את אלו שרוצים לעזור לך,האמיני בכוונותיהם ואני מאמינה שלאט לאט הקול החלש יתגבר ויהיה קל יותר,חומות ההגנה האלו שאת קוראת להם טיפשות ויהירות הם רק עטיפה חזקה לרכות וחולשה פנימיים.
    אני מבינה.
    גם מה שאת לא אומרת.
    ואת יודעת את זה.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך פועלים??

נעמה
    07/10/2008

הולכים לטיפול ממושך ולא יוצאים מזה שוב? אני זאת שבוחרת להמשיך להיות כך, אני זאת שפונה 5 פעמים ביום לבולמוסים מגעילים שירוקנו אותי ממה שכבר כל כך ריק בפנים..הידיעה שרק אני יכולה לעזור לעצמי עוד יותר מפחידה אותי, כי אני לא עושה עם זה כלום! אולי אני באמת צריכה לחזור לטיפול..אבל גם לזה אין לי כוח.. זה פשוט נורא אני מנסה לאהוב את עצמי, אבל אז ישר כשאאני חושבת על איזשהו מאכל, הכל הולך לפח..ואני יודעת מה אני צריכה לעשות באותם רגעים- ללכת לטיול, לשחק עם החתולים, וואטאבר! אבל אני לא..אני מאכזבת את עצמי כל פעם מחדש מה שכן, כל מילותייך חקוקות בסלע, באמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה

קרן אור
    10/10/2008

את שואלת מה עושים ומהיכן מתחילים.
    מתחילים בלקבל החלטה.החלטה להחלים ולוותר על כל מה שה"א משרתת עבורך.החלטה להקיא מטפורית את כל הכאב בטיפול ולהתחלים לחבר את הפאזל של חייך באופן שנכון ובריא עבורך.
    ברגע שקיבלת את ההחלטה ומה שעומד לנגד עינייך זה הסוף,את תצליחי לעבור הכול.
    תהליך קבלת הטיפול ומציאת המטפל\ת יהיו קלים עבורך כי תגיעי עם נכונות ואז הסיכוי לכך שהטיפול יכשל כמו בפעמים הקודמות הוא נמוך יותר.
    אל תוותרי לעצמך על עצמך! כבר הבנת בעצמך שהמצב הזה לא יכול להמשיך בדרך הזאת,ומהמקום הזה אפשר רק לעלות.
    אל תתני לפחד להניע אותך,תשלטי בו.

שתהיה לך שבת מנוחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייי

נעמה
    15/10/2008

ברגע שקראתי לקבל החלטה, התייאשתי. אני לא רוצה או לא יכולה לקבל החלטה. אוף אני לא רוצה להפסיק אני מפחדת..מצד שני אני כל כך כן רוצה! אבל לקחת החלטה זה כמו להגיד לאדם עיוור לחצות כביש ענק וסואן בשבילי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרן אור
    15/10/2008

עניתי לך כבר למעלה.
    ועוד משהו-למישהו עיוור לא נותנים אף פעם לחצות כביש לבד,הוא נעזר באחרים כדי לרכוש את היכולת הזאת.רק אח"כ ,אחרי תירגולים עם מישהו,הוא יכול לגשת למשימה לבדו...
    סתם נקודה למחשבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצה שלי

מיכל
    09/10/2008

תנסי בכל מחיר לשלב בחייך איזשהי פעילות - חדר כושר, הליכות , שיעורי ריקוד ..... זה מוסיף הרבה למצב רוח ויכול להיות מאוד שזה ישפיע על אופי ההתנהגות שלך אל עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה