שבת שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבת שלום
    רקדנית:)
    10/10/2008

היי קרן אור, עכשיו רק ראיתי שהגבת לי.. אני יכולה לשאול אותך שאלה באימייל? אם כן אז לאן לשלוח? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבת שלום

הוספת תגובה

• רקדנית יקרה

קרן אור
    10/10/2008

בשמחה.
    המייל שלי הוא [email protected]

קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

11/10/2008

היי קיבלתי את המייל שלך. תודה רבה על ההתייחסות והדאגה. מודה שהיייתי בלחץ מלקרוא את מה שכתבת וכן קשה לי לקבל את זה שיש לי בעיה.. אבל אני באמת אלך לטפל בה. השאלה איך? לפנות לרופא שבבסיס פשוט? ואפשר להמשיך לכתוב כאן אין צורך בתרטור עם המייל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב גם לך...

קרן אור
    11/10/2008

מצטערת אם הכבדתי עלייך עם מה שכתבתי.אבל אני מאמינה שתמיד עדיף לדעת את האמת מוקדם יותר ולהתמודד איתה,מאשר לגלות אותה מאוחר כשהמצב נהיה קשה יותר והפרעת האכילה הופכת להיות חלק בלתי נפרד מאיתנו ואז גם הפרידה ממנה קשה יותר.
    הצעד הראשון ואותו כבר עשית-הוא להודות שקיימת בעיה.מכאן עלייך רק לפנות לרופא שבבסיס ולספר לו.תאמיני לי שאין לך מה לחשוש,את לא הראשונה שהוא שמע עליה ולצערי בטח לא האחרונה.משם הוא יפנה אותך לטיפול במסגרת שתתאים לך.נצלי את האופציה הזאת,א' כי הגיע הזמן להחלים וב'-כי במסגרת הצבאית יש גם טיפול טוב והיתרון הוא שזה לא עולה לך כסף.

כך או כך,אל תחכי עם זה ועדיף כמה שיותר מוקדם.
    ואני אהיה כאן מחכה לשמוע עידכונים ולתמוך בך בכל התהליך הזה.
    שיהיה שבוע נעים,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב

11/10/2008

תודה על הכנות והכל.. באמת עדיף לדעת ובשביל זה שאלתי ולכן אין לך מה להצטער ואמרת לי באמת כמו שצריך.. מחר אני חוזרת לבסיס ואני מקווה ללכת לרופא, אני אעדכן כשאחזור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה!

קרן אור
    12/10/2008

שיהיה לך בהצלחה.מחזיקה לך אצבעות.
    אשמח לשמוע עידכונים.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה