לא רוצההההההה.!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצההההההה.!!!
    נעמה
    15/10/2008

אוף אני לא רוצה וכן רוצה ולא יכולה ואין לי כוח ורע לי ואני מבולבלת ומתוסכלת ועייפה כבר מההתכסקות הזאת אין לי כוח ומוטיבציה אין לי כוחות כבר להקיא אני רוצה לאכול ושהכל יהיה טעים והרבה ושזה לא ישאר בפנים אבל לא רוצה לגרום לי נזק אהההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצההההההה.!!!

הוספת תגובה

• למישהי יקרה

קרן אור
    15/10/2008

אין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבתי(ואת מן הסתם כבר הספקת להבין) רק טיפול וטיפול וטיפול!!!
    ברור שיש אצלך את הקונפליקט בין להבריא ולוותר בכך על הפרעת האכילה שלך ומה שהיא משרתת אצלך וחומות ההגנה שלך עושים ככל יכולתם כדי לא לאפשר לך את זה,אבל אסור לך לוותר.את צריכה מישהו אובייקטיבי שיעזור לך להילחם בקונפליקט הזה,מישהו שתוכלי לשנוא(ולהעתיק בכך את השנאה לעצמך)וזה יתאפשר רק בטיפול.
    ברור שזה לא קל ולא הולך להיות קל,כי אם זה היה כ"כ פשוט היינו כבר מצליחות לבד לא??אבל תאמיני לי שזה שווה.שווה את השקט בראש שמגיע אח"כ,את היכולת להנות מדברים אפילו הזעומים שבהם שעד היום לא שמת אליהם לב.
    אולי במקום להתייאש תתחילי בהחלטה להתמר לטיפול..צעד אחרי צעד...

קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה