מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא מבינה מה הבעיהאחת24/10/2008
אני לא בולמית או משו אבל לפעמים שאני מרגישה שאכלתיי יותר מדי אני דוחפת שתי אצבעות ומקיאה זה לא מפריע לי וזה קורה לעיתים רחוקות משו כמו פעם פעמיים בשבוע ואני עושה את זה מבחירה זה לא משו שאני לא שולטת בו אבל חברות שלי אומרות לי להפסיק עם זה או שהם יספרו לאמא שלי דרך אגב אני בת 15 ואני לא רואה בזה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחת,
קרן אור25/10/2008אני לא יודעת אם את בולימית וההגדרה כרגע לא משנה הרבה,אבל אני רוצה להגיד לך שגם הקאה של פעם פעמיים בשבוע היא לא משהו רגיל ותקין.מה גם שעם הזמן המינון עולה ואם עכשיו את רק בתחילת הבעיה עוד כמה זמן את תמצאי את עצמך בתוך גיהנום פרטי,שהוא החיים שלך.
לכן צודקות חברות שלך שהן דואגות,ואני חושבת שאת צריכה להעריך ולהודות להן על הדאגה הכנה שלהן,ויחד עם זאת לפנות לטיפול.זה יכול להיות פנייה לרופא ו\או דיאטנית.אבל את צעירה ואל תהרסי לעצמך את החיים.זה מקום מאוד מסוכן,וכולנו חשבנו עוד "בתחילת הדרך" שאנחנו שולטות בזה.אבל זאת רק אחיזת עיניים.
שבת שלום ורק בריאות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)