מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנואשת30/10/2008
שלום כתבתי פה כבר בעבר... מאז עברתי לא מעט.... ממשקל 53 וחצי עליתי ל-55 וחצי, ובכך השבתי לעצמי את המחזור הנורמלי שהיה לי לפני שנקלעתי לה"א. זה היה קשה ביותר, אבל מה שהניע אותי היה שבבדיקת גובה שיגרתית "התנמכתי" ואיבדתי כסנטימטר... זה דירבן אותי לחזור לאכול ותודה לאל גבהתי בחזרה. כיום אני מנסה לאזן את המשקל עם הדיאטנית, אך בתחום הנפשי לא הצלחתי כלל. דיכאונות, מחשבות אובדניות ומצבי רוח לא מרפים. עזבתי כבר 3 פסיכולוגים, האחרון שבהם עבד איתי כחצי שנה, אבל אני הרגשתי שאני פשוט מבזבזת את זמני ולכן החלטתי לעזוב. לאחרונה התחלתי עוד פסיכולוגית, וכבר יש מחשבות עזיבה. אני מתחילה לחשבו שאולי הטכניקה של טיפול פסיכולוג מול מטופל אולי לא בשבילי...אני יודעת שצריך לתת לזה זמן, אבל אני מרגישה שפשוט אין לי..... אני לא יודעת מה לעשות... ישנם עוד טכניקות טיפול אחרות? אני צריכה עזרה... בבקשה... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת בוקר טוב!
קרן אור01/11/2008קודם כל אני שמחה שבתחום התזונתי עשית את מה שנכון עבורך בריאותית,אני מבינה שוודאי לא היה קל לך.
אבל כמו תמיד,החלק הכי קל לשינוי(וראי לשם דוגמא את אחוז החוזרות לאשפוז בדיוק בגלל הסיבה הזאת) הוא התזונתי,כי הוא הרי סימפטום לתהליכים נפשיים עמוקים יותר שמלכתחילה גרמו להפרעת האכילה.
לצערי יקירה,אין דרך קלה או פשוטה יותר.וכמו שה"א לא התפתחה ביום,היא גם לא תעלם ביום.אבל זה לא אומר שצריך להתייאש.אני חושבת שלפני שאת עוזבת שוב טיפול תבדקי מה מניע אותך לעשות כן.ולעיתים תגלי שהעזיבה נובעת מהפחד שמגיע עם החשיפה והכנות .ואם זה כך,תני לטיפול זמן,שוחחי עם הפסיכולוגית באופן פתוח על מה שאת מרגישה והגיעי מחוייבת לטיפול,בשביל עצמך.אבל אין טיפול אחר,ואני חושבת שהזמן שאת נותנת לכל טיפול הוא מעט יחסית לאורך המחלה.הכי קל לקלקל,לתקן קשה יותר.אבל אפשרי.
אני כאן כדי לשמוע מה שתרצי להשמיע,
שבת שלום,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)