מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאחת09/11/2008
שלום, במשך שנתיים סבלתי מאנרוקסיה, ובשנתיים האחרונות אני סובלת מהתקפי בולמיה המלווים בהקאות. לעתים אני מקיאה אחת לחודש ובתקופות לחץ אחת לשבוע. המחשבה שחולפת בראש היא שאני רוצה "לאכול"! תחושה שאני רוצה לאכול ולשבוע, הבעיה היא שאף פעם אין לי ממש תחושת שובע וכמות האוכל שאני צורכת היא מדודה בהתאם למשקל תקין. משך X זמן אני אוכלת בצורה מסודרת מתוך הבנה ש"אדם שפוי היה שבע" מכמות מזון כזו (שאכן נורמאלית לחלוטין) ואחת לכמה זמן אני נשברת ואוכלת המון, עד שאני מרגישה באמת שבעה אך לאחר מכן מקיאה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת בוקר טוב!
קרן אור10/11/2008את כותבת שהצורך שלך באכילה הוא כדי להשביע רעב פנימי .זאת הדרך שמצאת כדי להתמודד עם תקופות לחץ,אבל כמו שכבר ברור לך זאת דרך לא בריאה שאם לא תטופל תהפוך לנגישה יותר ויותר ולכרונית.מה לעשות??לפנות לייעוץ נפשי כדי ללמוד להתמודד עם מצבי לחץ נכון ובכך להוריד את הצורך התדיר שלך בלאכול מעבר לצרכים התזונתיים שלך.מעבר לכך את יכולה לנסות להתמודד בעמצך ע"י זיהוי המקום שממנו זה מתחיל והמרתו בקריאה,הליכה באוויר הפתוח או כל תחביב אחר שלא קשור באוכל.אבל זה לא קל לבד. לצערי אין באמתחתי פתרונות קצרים, פני לטיפול, קרן אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)