מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה??..גלית10/11/2008
אני חולה. אני בת 17 וחצי, חולה מזה שנתיים.. התחיל מאנורקסיה,כעת בולמיה... ההורים שלי רק בחודש האחרון הבחינו במצבי... והם די יוצאים מדעתם, לא יכולים לעכל את העבודה שהבת שלהם, הבת המוצלחת שלהם.... עוד יומיים אני מתחילה טיפול.. לא יודעת, לא יודעת.. מצד אחד ברור שאני רוצה להחלים, סוף סוף לצאת מזה, להפסיק את העיסוק המטורף סביב האוכל. אבל אני באמת לא מאמינה שזה אפשרי, לא מאמינה שמישהו יכול לשנות את המחשבה המעוותת שיצרתי לעצמי ושמלווה אותי מזה שנתיים. קשה לי, קשה לי עם עצמי!!! אני שונאת את עצמי, אני מרגישה שהרסתי ושאני ממשיכה להרוס לעצמי את החיים, בלי שום יכולת לשלוט בעצמי. אני בחרתי להכנס למחלה הזאת אני בחרתי לא לאכול, אני בוחרת עכשיו להקיא אני עושה את זה לעצמי למרות שאני מודעת להכל. למה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית יקרה
קרן אור12/11/2008את שואלת שאלות לגטימיות,וגם הפחד שלך מלהבריא הוא מובן,כי הרי לא סתם פיתחת הפרעת אכילה,היא הרי משרתת ומכסה על רגשות עמוקים הרבה יותר וההתעסקות באוכל די מטשטשת את זה.אני מאמינה באמת שאפשר להחלים מה"א,במובן כזה שאפשר ללמוד לחיות איתה בשלום,כך שהיא לא משתלטת לנו על החיים.
את "רק" שנתיים חולה אל תאבדי תקווה.ואני אומרת לך את זה ממרום של 11 שנים מאוד חולות,שכבר כל המטפלים הרימו ידיים ולא האמינו שאי פעם אבריא.והיני בעזרת רצון,נחישות אני בריאה היום.יש לי משפחה נפלאה ושני ילדים לאחר שני הריונות תקינים.
את צעירה.יש עוד הרבה חיים לפנייך ואפשר שתחיי אותם מאושרת.אל תוותרי על עצמך.ומילת המפתח היא טיפול,טיפול וטיפול.לכן טוב שאת מתחילה טיפול.את צריכה באמת להתחייב לתהליך הטיפולי ולבוא עם נכונות וכנות.אני מאמינה שבדרך הזאת לאט לאט הקול החולה ילך ויחלש והקול הבריא,זה שרוצה לחיות ובאושר,יתגבר.
בהצלחה יקירה,ואני כאן תמיד אם תרצי לשתף תוך כדי.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)