מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור יקרהאמל13/11/2008
אני אשמח אם תעני לי על שתי השאלות:מה הנושאים המרכזיים שנדונים בפורום?ובמה תורם הפורום לחבריו? אני צריכה תשובה ועדיין אף אחד לא ענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמל יקרה!!
ניצוצות13/11/2008אהלו אמל, מקווה שזה בסדר שאני עונה לך, מפני שבעצם השאלה שלך הייתה מופנת אל קרן אור. הנושאים המרכזיים שעולים פה בפורום של קרן אור, הם בעצם סוגי הפרעות אכילה פה של בנות..דרכי ההתמודדות שלהן, הרגעים שלפעמים מריגישים שנופלים המיעדות כלפיי מטה, הרצון לחזור ולעלות למעלה, לשנות..לתקן...ולקבל את התמיכה שצריך בשביל זה. הפורום עוזר זה לזה בכך שלא פעם מובאות פה בעיות של בנות, שאחרות רואות סוג של הזדהות...ואפילו מסוגלות לענות ולתמוך אחת בשניה, והרי אם אני יכולה לתמוך..זה לא אומר שבעצם אני יכולה גם לומר את אותם מילים גם לעצמי? אז התשובה היא כן..ואני חושבת שלאחרת תגובה של אחת הקוראות למישהי אחרת פה בפורום, אז יש חשיבה פנימית אשר מובילה בסוף לנקודה שגם אני צריכה לעשות בשביל עצמי..ולא רק לתת עצות! מקווה שהייתי ברורה ושהבהרתי את עמדתי...ושכמובן הצלחתי לתת מענה לשאלותייך. שיהיה לך ערב טוב, פשוט אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמל13/11/2008פשוט אין מה להגיד חוץ מתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוני15/11/2008תודה על תשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמל ורוני היקרות
קרן אור15/11/2008הנושאים שנדונים בפורום מחולקים לשניים:
- רוב הסובלים מה"א מרגישים מאוד בודדים מצד אחד כי הם סובלים מבלי שאף אחד ידע,ומצד שני,רוצים כ"כ לבקע את המקום הזה,אבל לשם כך דרושה הכרה שקיימת בעיה ווהודאה בפני הקרובים אליהם.הבעיה היא שרבים חושבים שהם היחידים שסובלים מה"א וחוששים מה יחשבו עליהם אנשים שישמעו ע"כ ..הפורום עוזר ממקום שכאן פוגשים אחרים שסובלים בדיוק מאותה הפרעה וזה כבר נותן תחושה ש"אני לא היחידה ואני לא חולת נפש ואין לי מה להתבייש מלספר " ומתוך כך מגיעה תמיכה ועידוד להבין שכמה שקשה כרגע ההבראה היא תהליך אפשרי .מהצד השני כותבים כאן אנשים שהחלימו מה"א וזה כשלעצמו נותן תחושה שהכול אפשרי ושואבים מכך הרבה עידוד ותקווה.
בנוסף במהלך תהליך ההחלמה יש נפילות והחוכמה היא לדעת לקום ולהמשיך כאילו דבר לא קרה.וכאן כותבים על זה וצוברים כוחות להילחם ביחד עם אנשים נוספים שמבינים את הקושי,שלא יבקרו,ומצד שני שיעודדו להמשיך להיאבק.
ולבסוף,אחרי שלב ההכרה בבעיה,החשיפה של "הסוד",הפורום מכוון למקומות טיפול מתאים באתם ליכולת ולמצב הכותבת.
מקווה שעזרתי,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)