מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שירן יקרה!קרן אור30/11/2008
קראתי את כל השרשור שנכתב למטה,ואני שמחה שעוד בנות מצטרפות למילות העידוד שלי ומהוות עדות חיה לכך שתהליך ההבראה הוא משימה אפשרית וכדאית!
ואני גם חושבת שאת כבר נמצאת בתהליך הזה-הרי ראי כמה השתפרת וכמה את מתמודדת באופן מעורר הערצה כל יום,שבוע אחר שבוע!
אני רוצה לחזק את ידייך ולשלוח לך כוחות ואיחולי הצלחה למחר.(מחר השקילה,לא??)
אני אהיה כאן תמיד ואשמח אם תמשיכי לשתף אותי.
שלך ואיתך,מרגישה את המאבק ובטוחה בניצחון,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה !
שירן30/11/2008את מרגשת אותי במילים שלך.. אני כבר חולמת על ההחלמה הזאת..ולדעתי זה כבר שינוי חיובי... רק חבל שאני מתייחסת לשקילה הזאת כאל דבר כה מאיים שהולך לחרוץ את גורלי.. שאני רואה את כל כולי נתלית על אותו מספר שעל המשקל.. נאחזת בו כבקרנות המזבח.. וודאי שאמשיך לעדכן אותך..את עוזרת לי המון ! <וגם "פשוט אני"> ולשירה- שיהיה לך בהצלחה השבוע עם השקילה...מאחלת לך פגישה קלה יותר נפשית .. שלכם, שירן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימות!
תקווה לבנה30/11/2008שירן יקרה, האמת שזאת תגובה שניה שאני כבר כותבת, משום מה כתבתי הודעה ממש ארוכה אך המחשב "סינן" אותי..אני אנסה לשחזר בערך.. חשבתי על מה לאחל לך למחר..ואני באמת מאחלת לך שיהיה לך קל, שתוכלי לראות במספר רק כמספר, זה לא אומר כלום...זה רק משקל..אנחנו לא בשר שנמדדים לפי המשקל שלנו. יכול להיות שיהיה לך קצת קשה ותקבלי קצת "בום" לפרצוף כאשר תהיי שם..בכל זאת אני מניחה שכמה דברים התעקלו אצלך אחרי כל השבוע הזה של ההתכתבויות על ההחלמה וההבראה...ובטח תנסי לתרגם את זה להרגשה שתרגישי שם..זה בסדר אם זה לא יהיה תואם, לאט לאט...צעדים איטיים אבל בטוחים אל המטרה. שירן, אין לך כלל מה לומר לי תודה, ממש לא!!! אני עושה את מה שהייתי רוצה גם להרגיש כאשר הייתי בחור השחור הזה כ"כ לבד...אני מרגישה שאני עושה ובכך נותנת גם לעצמי, את הרגשת הסיפוק בכך שאולי יש מישהי שתאחז במילים שלי שהן אמיתיות ובאות מניסיון וממקום שגם אני הייתי בדיוק בנקודה שאת נמצאת בה...יקרה-אני פה היום...ועברתי דרך ארוכה, אבל את גם תעברי אותה..שלב שלב. שלב שלב..את תראי איך במשך הזמן את כבר במקום יותר בטוח עם עצמך, פחות חסר ביטחון, פחות "מתנדנד" בין הקול הבריא לקול החולה..לאט לאט הדברים יתגבשו אצלך..אני בטוחה. ואת תמצאי את קרני האור (=משמעות כפולה) שיעזרו לך לראות את היציאה ואת הדרך להחלמה..ואת תגיעי ליעד, אני בטוחה בכך! רק אל תפסיקי לרצות, וכמובן לעשות בשביל שזה יקרה... קרן אור-איך אני יכולה לעבור במקום שלך מבלי לומר לך שלום?? המקום הזה מבורך..וכן גם את!!! אני פורשת למיטתי כעת, ומאחלת לכולן שיתחיל יום טוב מחר ושימשך טוב.. שלכן, תקווה לבנה (פשוט אני).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה יקרה,
קרן אור01/12/2008תודה על המחמאות,אבל כמו שכתבת,אני עושה תמיד את מה שאומר לי ליבי.אני נשארת נאמנה לאני המאמין שלי,והאני הזה אומר שאם "רכשתי" איזשהו ניסיון חיים שיכול לעזור לאחרים,למה שלא אעניק להם אותו,ואחסוך בכך כ"כ הרבה התנסויות כואבות,אעזור..ועל כך לא מגיעות לי תשבחות.זאת אני.
אבל תודה רבה בכול זאת.ותודה גם על התמיכה והמענה שלך לבנות כאן,זה ראוי להערכה.
תבורכי גם את.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן יקרה!
קרן אור01/12/2008אני תמיד אומרת שכשחולמים על משהו ויש יעד מוגדר,הוא יקרה.אולי מחר,אולי בעוד חודש ואולי יקח לזה זמן,אבל את תגיעי לשם! שימי לב כמה כבר חל שינוי,ובמבט לאחור האם חשבת שאי פעם תגיעי למקום שאת נמצאת היום,באמצעו של תהליך הבראה??אני מניחה שלא,נכון??
ואני מאמינה שעוד חודש תוכלי להסתכל שוב אחורה ולראות עוד שינוי קטן שחל בך.ולאט לאט השינויים הקטנים הללו שאולי לא שמים אליהם לב כרגע,פתאום יראו כדבר הגדול שאליו חלמת להגיע,אבל זה כבר לא יהיה חלום כי אם מציאות,מציאות שבמו ידייך הגעת לשם,זה הכול שלך יקרה,ואף אחד לא יקח ממך את כוח הרצון הזה.
אני מניחה שאת כבר אחריי השקילה,אשמח לשמוע איך היה לך.ותזכרי,את הרבה יותר מספרות.יש לך הרבה יותר להציע לעולם מאשר מסת גוף,הלא כן??לאט לאט את תגלי את היתרונות שחבויים בך,שהמחלה גרמה לך לא לראות,ואז השקילה תהפוך לקלה יותר עבורך.
שירן מהמעט שאני מכירה אותך אני יודעת שזהותך לא מצטמצמת למשקל שלך..
ויהיה מה שיהיה אני כאן איתך,מחכה לעידכונים.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)