כאב גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גדול
    לונה
    05/12/2008

אני חדשה פה בפורום הזה שנראה לי כמו נצנוץ של תקווה. בשונה מאנשים רבים פה בפורום אני סובלת מהפרעת אכילה שפחות מכירים.. אכילה כפייתית. אני רוצה לרדת במשקל אבל אני לא מצליחה לשמור על דיאטה. אני מוציאה תסכולים וכעסים ורגשות על אוכל ואוכלת בכמויות שזה לא יאמן. והכי נורא, זה שאני לא מקיאה ולכן אין לי את תחושת ההקלה שיש לאחר ההתרוקנות. אני מרגישה נורא, ונראית נורא ויודעת שאני לא עושה בקשר לזה כלום וגרוע יותר- אני מחמירה את המצב... האכילה הכפייתית היא ההפרעה העיקרית. יש תקופות של הרעבה, היו עד לפני כמה חודשים תקופות של בולמוסים ולקיחת משלשלים, היו תקופות של ספורט אובססיבי. לאורך כל הדרך הייתה פציעה עצמית, ועצבות והרבה בכי. המשפחה שלי משגעת אותי. הם מעירים לי על האוכל. הם מעירים לי על המשקל (שאגב תקין). אני מרגישה בושה לאכול ליידם ולייד אנשים באופן כללי. אני אומרת להם שיפסיקו ושזה לא עוזר לי ומחמיר את ההתעסקות שלי באוכל אבל הם חושבים שהבעייה שלי היא חוסר כח רצון ושאני לא צריכה להתבכיין שאני שמנה אני פשוט צריכה לסתום את הפה ולא לאכול כלכך הרבה. אני מרגישה נורא. מתוסכלת. אני מתביישת באדם שאני. אני מרגישה תמיד שכולם נראית יותר טוב ממני. אנשים אומרים לי שאני רזה. ויש שאומרים שאני במשקל בריא ואני נראית מעולה. אני לא מרגישה יפה. אני מרגישה מגעילה. אני מרגישה מטונפת מבפנים. יש לי הפרעת אכילה גועלית. ואנשים.... הם פשוט לא רואים. חתכתי את עצמי כלכך הרבה פעמים לייד אנשים והם לא ראו. פעם סיפרתי להורים שלי שלא אכלתי כלום במשך שלושה ימים.. הם צחקו ולא האמינו.. ככה זה. הרבה אנשים לא רואים את מה שהם לא מחפשים. הם עיוורים לכאב של אחרים וחסרי רגישות. OH WELL….

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גדול

הוספת תגובה

• לונה יקרה

תקווה לבנה
    06/12/2008

לונה, בוקר טוב איך עבר הלילה? תגידי את יודעת מה המשמעות של השם "לונה" בספרדית? לונה זה ירח! שם מדהים לדעתי... באמת קוראים לך לונה או שזהו רק כינוי?? יכלתי להרגיש את הכאב הגדול שלך בין השורות שכתבת...אני לא חושבת שאנחנו לא מכירים את ההפרעה הזאתי בטח שמכירים...זה הקיצוניות השניה, ותאמיני לי שאף קצה לא טוב. לונה בת כמה את? במקום להתרכז במה שהסביבה אומרת ופוגעת בך, ואני יכולה להבין כמה זה פוגע בך..תתרכזי בעצמך, ביכולות שלך, בדברים הטובים שלך, תחזקי את עצמך ככה. נורא כאב לי לשמוע שאת חותכת את עצמך, כמה דם, כמה כאב...אני יכולה להבין את הרצון שלך לראות את הדם אל מול העיניים, "לראות את הכאב", על מנת שיהיה פיזי, מוחשי... אבל זה לא הפתרון, כי בסופו של דבר עדיין כואבת לך הנשמה, עדיין כואבים לך הפצעים שאת גורמת לעצמך...החריטות האלה, שהכי חבל שהן נשארות. וזה באמת נורא, כי אלה צלקות לכל החיים.. אני רוצה שתתחילי גם גמילה מהחתכים...את חייבת את זה בשביל עצמך, אין שום סיבה שתהיי מצולקת כל החיים בגלל שכעת היה רע לך...תספרי את הימים שאת לא חותכת, אבל תתחילי!! שולחת לך חיזוקים...תקוות להמשך ורוצה לשמוע איך התעוררת.. שלך, תקווה לבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לונה יקרה

קרן אור
    06/12/2008

אכילה כפייתית לא שונה מכל הפרעת אכילה אחרת,והיא "גוזרת" על הסובל ממנה גם חיי גיהינום,שאותם את מטיבה לתאר.בת כמה את ,לונה?? (אני שואלת כדי לדעת אם את קטינה ואז יש צורך באישור ההורים לטיפול..)
    אל תחכי לאישורים או להבנה של אנשים שאת סובלת,את סובלת ואת זאת שצריכה לחיות את החיים האלו ולהתמודד עם הפרעת האכילה שלך,ולכן חשוב שתפני לקבלת טיפול.גם טיפול תזונתי וגם או בעיקר טיפול נפשי שיעזור לך לברר לעצמך את הרגשות שאת מנסה לדכא באמצעות האכילה.את הרי כותבת שכולם חושבים שאת רזה ו\או לא צריכה דיאטה,אבל זה הרי לא משנה כי את מרגישה עם עצמך רע.את משליכה רגשות כ"כ קשים על האכילה..
    חשוב שתפני לקבלת טיפול,וכמה שיותר מוקדם יותר טוב!
    ואני כאן כדי לשמוע את מה שתרצי להשמיע...
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה