היי קרן אור וחברי הקהילה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי קרן אור וחברי הקהילה -
    אנה
    08/12/2008

היי אני אנה, תלמידת קולנוע וצילום בבבקקקשששההה תקראו את זה זה מאוד חשוב ואל תשללו שום דבר..
    הפרוייקט שלי השנה הוא ליצור ולערוך סרט על כל נושא שהוא..
    ובחרתי בהפרעות אכילה זה נושא שנוגע לרוב הארץ והעולם כיום וגם לי בעצמי יש חלק בנושא הזה נלחמתי עם ההפרעות ונושאי המשקל במשך שנים ויצאתי מזה בעזרת המון תמיכה ועזרה
    אני מחפשת משתתפים לסרט שיהיו מוכנים להתראיין כמובן שכל יעשה בעילום שם ובחשאיות מוחלטת!!!!!! אלא אם מישהו יבקש להחשף
    מי שירצה יוכל להצטלם לסרט מי שלא אני יקח את הראיון שלו ויציב שחקן במקומו..
    בבקשה מי שרוצה לעזור,להציג,לחשוף ולהיחשף כנגד התופעה הזו זה מאוד מאוד חשוב תחשבו כמה שתוכלו לעזור לעצמכם ולאחרים תעזרו לי לקחת חלק במלחמה נגד הפרעות האכילה אני ישמח לכל עזרה שהיא!!
    קרן אור אני מאוד מעריכה את הפורום שלך אני אשמח במיוחד אם את תגיבי לי למייל הייתי רוצה לשאול אותך כמה דברים(:
    שוב הכל יעשה בחשאיות מ ו ח ל ט ת אני מבטיחה!!סודיות גמורה כל מי שמעונייןבבקשה תגיבו פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי קרן אור וחברי הקהילה -

הוספת תגובה

• אנה שלום

קרן אור
    08/12/2008

שמחה לשמוע שהתמודדת והחלמת מהפרעת האכילה שלך.
    שלחתי לך מייל עם הפרטים שלי,את מוזמנת לכתוב לי.

בהצלחה בפרוייקט,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה שלום

קרן אור
    09/12/2008

רציתי רק לעדכן שקיבלתי את המייל ממך אתמול,אני צריכה קצת לחשוב על בקשתך הלא רגילה...אחזור אלייך עם תשובה.

ואגב,
    תודה על המחמאות והפירגון.
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה