מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי קרן אור וחברי הקהילה -אנה08/12/2008
היי אני אנה, תלמידת קולנוע וצילום בבבקקקשששההה תקראו את זה זה מאוד חשוב ואל תשללו שום דבר..
הפרוייקט שלי השנה הוא ליצור ולערוך סרט על כל נושא שהוא..
ובחרתי בהפרעות אכילה זה נושא שנוגע לרוב הארץ והעולם כיום וגם לי בעצמי יש חלק בנושא הזה נלחמתי עם ההפרעות ונושאי המשקל במשך שנים ויצאתי מזה בעזרת המון תמיכה ועזרה
אני מחפשת משתתפים לסרט שיהיו מוכנים להתראיין כמובן שכל יעשה בעילום שם ובחשאיות מוחלטת!!!!!! אלא אם מישהו יבקש להחשף
מי שירצה יוכל להצטלם לסרט מי שלא אני יקח את הראיון שלו ויציב שחקן במקומו..
בבקשה מי שרוצה לעזור,להציג,לחשוף ולהיחשף כנגד התופעה הזו זה מאוד מאוד חשוב תחשבו כמה שתוכלו לעזור לעצמכם ולאחרים תעזרו לי לקחת חלק במלחמה נגד הפרעות האכילה אני ישמח לכל עזרה שהיא!!
קרן אור אני מאוד מעריכה את הפורום שלך אני אשמח במיוחד אם את תגיבי לי למייל הייתי רוצה לשאול אותך כמה דברים(:
שוב הכל יעשה בחשאיות מ ו ח ל ט ת אני מבטיחה!!סודיות גמורה כל מי שמעונייןבבקשה תגיבו פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה שלום
קרן אור08/12/2008שמחה לשמוע שהתמודדת והחלמת מהפרעת האכילה שלך.
שלחתי לך מייל עם הפרטים שלי,את מוזמנת לכתוב לי.
בהצלחה בפרוייקט,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שלום
קרן אור09/12/2008רציתי רק לעדכן שקיבלתי את המייל ממך אתמול,אני צריכה קצת לחשוב על בקשתך הלא רגילה...אחזור אלייך עם תשובה.
ואגב,
תודה על המחמאות והפירגון.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)