יקרות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקרות!
    קרן אור
    11/12/2008

אני עמוסה בימים האחרונים,לכן לא יוצא לי להיכנס לכאן הרבה. אבל תרגישו חופשי לכתוב ולשתף ואני מקווה שאצליח לענות כבר ביום שבת. מקווה שאתן בטוב,שיהיה לנו סופשבוע נעים, שלכן ואיתכן, קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקרות!

הוספת תגובה

• יקירתי שלי

תקווה לבנה
    13/12/2008

שיהיה לנו יום שבת נפלא וחמים....יש בחוץ פינות כאלה מוארות של שמש, רק צריך למצוא אותן...הן מחממות ועושות הרגשה נפלאה!! נשיקות לך יקרה שלי, תקווה לבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקווה לבנה.

קרן אור
    13/12/2008

היני חזרת לשם שהולם אותך... אכן ביליתי היום בחוץ, עם הילדים,הספקתי קצת לנשום אוויר ולהתחמם מעט לפני שמזג האוויר הפך לסגרירי וגשום.ועכשיו אני אופה עם הילדים סופגניות חמות(לא יכולה לסבול את ריח הטיגון אז זה הפשרה שמצאתי) בתקווה לערב חמים בתוכנו. נשיקות גם לך, קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה