מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכולןתקווה לבנה14/12/2008
רק נכנסתי כדי לשלוח נשיקות לכולם, נשיקות נשיקות נשיקות, ואם אוכל לגעת בכן באמת-אז חיזוקים לכולן!! הצליחו לגעת? אני לא אגיב על כל המלל של ההודעות של כולן כי אני לא בטוחה שזהו מקומי, אבל אומר לך שאני איתכן, מרגישה את הקושי שלכן..אך בעיקר מרגישה את הרצון להגיע למקום טוב יותר.. לונה מקסימה, ברוכה הבאה לפורום, שמחה שחזרת לפה...אני זוכרת את ההודעה שהשארת ונעלמת. שירן-נפילות הן בסדר...רק לקום מהר מהר.. מחפשת מוצא- האם יש שינוי קצת? שירה-החגים לכולנו הם קשים כנראה, אסוציאטיבית, אבל חייבים בעזרת הקול הבריא להתגבר. קרן אור-מה אגיד לך? מדהים מה שאת עושה פה, לא אחזור על כמה אני מעריכה אותך ואת דברייך לכולן,, לא פעם לוקחת אותם לעצמי. שלכן, תקווה לבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה לבנה יקרה!!
מחפשת מוצא14/12/2008הי, כיף לי לראות את ההודעה שלך.. את פשוט מקסימה ובאמת מחזקת, לפחות אותי!! :) אם יש שינוי? יש, היום נקלתי והעלתי 250 גרם שזה לא הרבה אבל זה משהו.. אני מקווה ששבוע הבא יהיה קצת יותר טוב כי כל גרם עוזר ומשפיע גם לטוב וגם לרע.. אני משתדלת לעודד את עצמי כדי שאמשיך ואלחם.. בינתיי, רק בינואר אני נכנסת למרפאה ועד אז, אני מקווה שהדברים קצת ישתנו אצלי.. את מדהימה!! תודה על החיזוקים ועל התמיכה שעוזרת! שיהיה לילה טוב, שלך מחפשת מוצא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה קטנה אהובה
לונה15/12/2008את לא מבינה כמה עושה לי טוב לקרוא כאלה מילים. כשאתה לא מסוגל לחזק את עצמך אתה כלכך צמא לחיזוקים, אהבה, תמיכה, כל פידבק שהוא. עושה מאוד טוב להרגיש רצוייה. יש לי הרגשה שלהכנס לפורום הזה הייתה אחת ההחלטות הכי חכמות שעשיתי בחיים. תמיכה מסוג כזה זה בדיוק מה שהייתי צריכה. קרן אור יקרה, מסכימה עם מה שנכתב כאן עלייך. את באמת עושה דבר מדהים ומרגש! לכל הבנות שהגיבו לי, תודה על ההבנה והקבלה. לראשונה בחיי אומרים לי שאני לא סתם בכיינית ושמה שעובר עליי הוא קשה. אנשים אחרים שלא מבינים פשוט דוחפים אותי ללכת למכון ואומרים לי שהפתרון הוא פשוט לסתום את הפה ולא לאכול. באמת שאני הולכת היום לישון היום עם חיוך. המון אהבה והערכה, לונה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה
שירן15/12/2008"לא בטוחה שזהו מקומי"- זה בהחלט מקומך!! שלא תעזי אפילו לחשוב שלא :] אני מאוד נאחזת בתגובות המעודדות שלך ושל קרן אור כאחד- אתן מדהימות שתיכן.. וכל תגובה שלך מחזקת הרבה <גם אם לעיתים זה לא נראה לך ככה> הנוכחות שלך פה חשובה....! אוהבת, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה!!!
שירה15/12/2008תודה על הנשיקות והחיזוקים... את יותר ממוזמנת להגיב על הודעות...! אני אישית שמחה לראות את דעותייך והשקפותייך, וזה מחמם לי את הלב העידוד שלך ושל כולן וגם שלך קרן אור!!! שולחת גם לך חיבוק ונשיקה גדולים גדולים שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)