מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקרות שאתן!קרן אור17/12/2008
עברו עליי כמה ימים במהלכם לא כ"כ הרגשתי טוב אבל חזרתי וזה כרגע מה שמשנה..
ואני חייבת להגיד לכן ששמחתי לקרוא את כל השרשורים שכתבתן על עצמכן ואחת לשניה,יש שם המון תמיכה,קבלה אהבה ועזרה אחת לשניה.
שירן-איך עוברים עלייך הימים האלו?? מאוד שמחתי לקרוא שהקשבת לגוף שלך ולא עשית התעמלות.זה מראה על כברת דרך משמעותית שאת עוברת עם עצמך.אני גם שומעת ממך כמה למרות שהקולות בראשך עדדין נשמעים,את חזקה יותר מהם.כל הכבוד יקרה!
לונה-אני חייבת להגיד לך שאני מאוד מעריכה את האומץ והכנות מהם את כותבת על מה שעובר עלייך
וזה בעיניי יותר ממדהים לשמוע עד כמה את מחזיקה את עצמך.אני יודעת שקשה לך עכשיו,כי כל חומות ההגנה שבנית כדי להשאר חולה מתמוטטות,והעצבים החשופים כרגע דורשים הכרה.לכן אני כן חושבת שיהיה לך טוב אם יחד עם השינוי והרצון שאת עוברת עכשיו כן תפני לקבלת טיפול שיסייע בידייך להבין מה המשמעות האמיתית של האוכל בעינייך.זה ימנע גם את המצב העתידי ממנו את מפחדת,והוא חזרה לנקודת ההתחלה.כי טיבם של דברים לא פתורים לשוב עד אשר ינתן להם מענה והכרה.אל תעני לי ישר,חישבי ע"כ.ואני שמחה שאת מוצאת בפורום הזה בית חם,ואני יותר ממזמינה אותך לכתוב,לקרוא ולהתחזק ברגעים קשים.לגביי החלומות-זה טיבעי שיהיו לך סיוטים,הרי זה היה כל עולמך עד לפני כשבוע אבל טיפחי לעצמך על השכם שזה רק חלום רע ולא משהו מציאותי,עד כמה שזה לפעמים מרגיש כזה.לגביי היציאות-טיבעי שיהיו לך פחות הרי את כבר לא אוכלת כמויות ענקיות,ומספקת לגוף שלך את מה שהוא צריך בכמות הנכונה לו,והוא סופג משם את מה שהוא צריך.שזה לא יטריד אותך,זאת לא אינדיקציה לשום דבר.ולגביי המשלשלים-תמיד תזכרי שהם לא מרזים,אלא רק מזרזים את תנועתיות המעי וגורמים לאובדן מים ואלקטרוליטים וגורמים בכך נזק בלתי הפיך.כך שאל תחזרי לשם,כי מניסיון אישי אני יכולה לספר לך כמה זה הרסני.וכמה קשה להיגמל מזה בעתיד.
תודה על הדברים המחממים שכתבן לי,זה תמיד עושה לי טוב.ואני מבטיחה שתמיד אהיה כאן בשבילכן כמה שתצטרכנה.
אני בטוחה שעוד נגיע לאיזון ולהחלמה שאתן כה כמהות אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן יקרה
שירן17/12/2008מה שלומך היום ואיך את מרגישה? יש שיפור? מקווה שאת בסדר.. <הגבתי לך בשרשור חדש> אוהבת, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)