מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה!שירן18/12/2008
הבנתי שהיום זהו יום הולדתך <אני טועה?> אם כן אז רציתי לאחל לך המון מזל טוב! מכל הלב.. כי זה מגיע לך! את בן אדם מקסים ולא ראיתי בשום פורום אדם כמוך שתומך כ"כ ועוזר! מאחלת לך את מיטב הבריאות הפיזית והנפשית כאחד..שתתחזקי מכל מכשול שלך ותעברי אותו בגבורה! שחיוכים לא יחסרו לך וגם לא כוחות...אף פעם.. תמשיכי לעשות את העבודה המדהימה והקדושה שאת עושה כאן..זאת באמת מצווה גדולה.. שתדעי שאנחנו כאן כולם מאחלות לך רפואה שלמה ואין לנו ספק שבסוף תחלימי..כי את חזקה ותמיד היית.. אוהבת , שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב שירני!
קרן אור19/12/2008אכן אתמול היה יום הולדתי וחגגתי אותי בחברת המשפחה הקרובה מאוד..היה לי ממש כיף.ואני דובקת במצב רוח הזה גם היום,כי עוד מחכה לי היום בילוי בערב עם בעלי בעוד הילדים ילונו אצל הוריי...(דבר ששנים לא קרה).
לגביי אתמול-אני חושבת שדווקא ניתן להסתכל על מה שקרה בצורה חיובית כיוון שאם תשימי לב כל מה שקורה לך רק ממחיש כמה המחלה כבר לא חלק ממך,כמה היא רק מזיקה לך,כמה היא מבודדת אותך,וכמה בניגוד לעבר היא גורמת לך להרגיש רע עם עצמך עוד יותר..שונה...-בדיוק המקום שאפשר להתחיל ממנו לשנוא אותה ולהילחם נגדה.את החלטת כבר,ואת יודעת מה לעשות,ואת גם מספרת לנו שבסופו של דבר את עושה זאת.נכון,זה עדיין לא ספונטני,ואת עדיין מונעת ממקום של היצמדות לתפריט מתוך פחד,אבל לפחות את לא מחסירה מעצמך כלום,וזה חשוב מאוד.לאט לאט את תלמדי גם לפרגן לעצמך דברים שכרגע הם בבחינת איסור עבורך(ותגלי יחד עם זאת שלא קרה כלום מלהתיר קצת את הרסן..).תתייחסי אל הקולות כאלו שיציבותם התערערה ותמשיכי להילחם בהם בדיוק כפי שאת עושה,עד שחומות ההגנה יתרסקו והם יעזבו אותך(או לפחות יהפכו לכאלו שלא משפיעים על יומך וניתן להרגיע אותם במהירות..)
מאחלת לך סוף שבוע הכי מדהים שתרצי בשביל עצמך,
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)