מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלטתי לצרף לכן משהו שכתבתי...תקווה לבנה19/12/2008
שמי האופטימיות- במקום בו הדיכאון מונח שם החושך מטייל והכאב מצית כוכבי תסכול שם לובן אנמי מקשט את הריכוז וקורא לייאוש בשמות אל תוך שמי האופטימיות הנשמה מביטה אל תוך תקוות העתיד- אל תוך הפתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה לבנה יקרה
מחפשת מוצא20/12/2008את כותבת מדהים!!!! המילים נוגעות אלי מאוד... שלך, מחפשת מוצא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה
שירן20/12/2008ככינוייך- כן את!! את באמת תקווה לבנה וטהורה...! את כותבת באמת מדהים ויפה.. כ"כ אופטימית שזה כיף לראות שיש עוד אנשים כמוך!! אוהבת, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה!!
תקווה לבנה20/12/2008שירן ומחפשת מוצא יקרות.. תודה לשתיכן על המחמאות..... ויש גם דברים פחות אופטימים שכתבתי, ויותר כואבים... אך בחרתי לעלות דווקא את זה, כי זה קליל ומביא איזשהי "רוח" אחרת..מחשבה אחרת... שיהיה לנו כייפ סופ"ש הזה, שלכן.. תקווה לבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה יקרה...
מחפשת מוצא20/12/2008אני הייתי שמחה לקרוא עוד דברים שכתבת או שתכתבי... כשכותבים מהלב, מבפנים ובצורה אמיתית, המילים יוצאות כמו שירה מדהימה.. תמשיכי לכתוב- מנסיוני זה עוזר ומשחרר!! ותמשיכי לשתף את כולנו... שלך, מחפשת מוצא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה!
שירה20/12/2008הדברים שכתבת פשוט יפהפיים! אולי האופטימיות שלך מדבקת ? נראה לי אני זקוקה למנת אופטימיות גדושה :) שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)