מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ובהמשך לנימה הלירית ...קרן אור20/12/2008
מצרפת לכן שיר שכתבתי בזמנו:
אני אשיג כל מה שרצוני מבקש.
אני אדע לספוג הכול ולא להתייאש.
אני אכריז לעולם שיש יותר טוב
אני אראה לכולם שהתחלה איננה סוף.
אני אכתוב שירים על מציאות מלוכלכת
אני אשיר אותם בנימה לא מחונכת.
אני אצעק על כל החלשים
אני אבין את המבוקשים.
אני אופיע על במת ענק ואסחוף אחריי
אני אכניס להם לראש שאין כאן כל אחראי.
אני אדכא את המשטר שכ"כ מסבך
אני אפרגן ללוחמים שהאור אותם מושך.
אני אשיג כל מה שרצוני מבקש.
אני אדאג לספוג הכול ולא להתייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו...
קרן אור20/12/2008לך מלך מלכי המלכים
השוכן במרומי השמים
פזורים שם למעלה אלפי מלאכים
אלפים אלפים של ידיים.
לך המלך אשר כל שקיבלתי
שייך לך מהתחלת ההתחלות
תגיד לי איך יכולתי והבדלתי
בין זעקת עזרה לסתם יללות.
ואיך בכלל עזבתי כמעט הכול
ולמה פתאום הכול נראה כה שחור
כמה שנים אוכל עוד לסבול
מחנק מעוות שנסחב מאחור.
לך מלך מלכי המלכים
השוכן במרומי השמים
סליחה,תודה ושכל המלאכים
ימשיכו להחזיק לי ידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקרה
שירן20/12/2008את כותבת כ"כ יפה..! אהבתי לקרוא את מה שכתבת.. הזדהיתי במיוחד עם המשפט הזה: "תגיד לי איך יכולתי והבדלתי בין זעקת עזרה לסתם יללות. " זה כ"כ דיבר אלי... האם זה נכתב בתקופת המחלה? <אנורקסיה> רואים שהיית לוחמת לפי השירים שלך! שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן יקירה
קרן אור21/12/2008שמחה שהתחברת לשירים שלי. כן,כתבתי את זה בתקופה של המחלה.אבל,לצערי,אלו היו מיעוט של שירים יחסית אופטימיים כי באותה תקופה כתבתי דברים קשים לרוב. איך התחיל לך השבוע?? קרן אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה
שירה20/12/2008מילותייך מדהימות ומלאות עוצמה... "אני אשיג כל מה שרצוני מבקש. אני אדע לספוג הכול ולא להתייאש. אני אכריז לעולם שיש יותר טוב אני אראה לכולם שהתחלה איננה סוף." אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה מקסימה!
קרן אור21/12/2008לא כתבתי על משהו שלא קיים בכול אחת מאיתנו...צריך רק לתת לו לבוא לידי ביטוי. שלך, קרן אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור
שירן21/12/2008תודה על ההתעניינות יקרה.. אפשר לומר שהתחיל בסדר.. אך אתמול קרה משהו קשה שרק גרם לי להבין כמה המחלה הזו טמועה בי אף יותר ממה שחשבתי.. המקרה היה שהתיישבתי לאכול ארוחת ערב עם הוריי ואבי החליט לטעום לי מהאוכל..ממש לא בכוונה רעה.. הגבתי בצורה היסטרית, לא חדלתי לבכות במשך חצי שעה שלמה בה הסתגרתי בחדר וסירבתי לצאת..ואף אחד מבני המשפחה לא הבין מדוע הגבתי כך ועשיתי מזה כ"כ הרבה עניין..הרי אבא שלי לא עשה דבר רע בסה"כ.. הוא טעם לי מהאוכל ויכולתי בצורה יפה פשוט לומר לו שזה מפריע לי ובכך לסגור את הנושא.. אך המחלה גרמה לי להגיב בהיסטריה ובתגובת חוסר שליטה. כשראיתי שהוא טועם לי מהאוכל חזרו לנגד עיניי לפתע כל תרחישי הרעב מתקופת המחלה- חרדת הרעב הורגשה בכל רגע בכל תא ותא בי שלא יכולתי שלא להגיב בהתקף פאניקה.. זה היה ממש התקף חרדה לכל דבר. לא יכולתי להירגע..וגם כשחזרתי לאכול חשתי בחרדה הזו בצורה כ"כ עוצמתית שהדמעות והרעידות לא חדלו. לא האמנתי שאני מסוגלת להגיב כך..הרגשתי מוזרה, שאף אחד לא מבין וגם לא יבין אותי לעולם! אף אחד במשפחה שלי לעולם לא יבין שאחרי שלא אכלתי 10 חודשים יש לי חרדת רעב מטורפת שלא נותנת לי לנשום! וכל מחשבה או דוגמה למחסור <במקרה הזה המחסור מבחינתי היה- הלקיחה מהאוכל שלי> מעוררת בי חרדות עד כדי התקף.. עד עכשיו אני המומה מהמקרה של אתמול.. וגם משפחתי.. ניזוקתי כ"כ.. שלא לדבר על האכזבה הנוראית שאני מרגישה כרגע..הקשבתי לקולות המחלה באותם רגעים שצעקו במוחי- אובדן שליטה.. והגבתי אליהם בלי משים.. המחלה הזאת בתוכי..ולא מתכוונת לעזוב..=/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)