יקרות שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקרות שלי!
    קרן אור
    20/12/2008

שמחה כמו תמיד לשמוע על כיוונים בריאים.
    לונה-אשמח אם תצליחי כן להוסיף דברים שלך(היני עשינו סיפתח..)
    שירן-אני גאה בהתמודדות שלך,כבר אמרתי??
    מחפשת מוצא-כל הכבוד על המאמצים האדירים שאת עושה למען עצמך!אני מבינה שודאי לא קל לך,אבל תזכירי לעצמך בזמן שהקולות "חוגגים" בראשך לשם מה את עושה את זה וזה פי מיליון שווה יותר מקילו לכאן או לשם!
    שירה-אני מחכה לשמוע כבר עידכונים על הפגישה הבאה עם הפסיכולוג,אני תולה הרבה בזה.ולא,אני היום לא דתיה,אם כי לפני נישואיי גדלתי ולמדתי בבי"ס מסורתי,כי הוריי דתיים.
    תקווה לבנה-תבורכי על הזמינות והתמיכה שאת נותנת כאן לכולן.ניכר כי את באמת במקום טוב יותר עם עצמך,כפי שאמרתי לך לא מזמן...

לי היה סופשבוע מדהים של בילוי זוגי עם בעלי.קצת נהרס עכשיו בגלל שנסענו עם הבת שלי למוקד,אבל הכול בסדר ובא על מקומו בשלום.

רוצה לאחל לכולנו שיתחדש עלינו שבוע עם כוחות בלתי מתכלים להתמודד עם כל מה שהחיים הללו מזמנים לנו...
    כל השאר יבוא אחריי כבר לבד.
    נשיקות לכולכן,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקרות שלי!

הוספת תגובה

• הלוואי

שירן
    20/12/2008

ואמן קרן אור! שמחה לשמוע שעבר עליך סופ"ש מהנה וחיובי! מאחלת גם לך שבוע עם הרבה כוחות חדשים ואנרגיות שלך, שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יפייפיה

תקווה לבנה
    20/12/2008

קרן אור נפלאה שלי... שמחה לדעת שנהנת אתמול :):):) מגיע לך!!! שיתחיל לך שבוע שקט קל וטוב... וכמובן עם המון אנרגיות חיוביות ואור!! שלך עם המון אהבה, תקווה לבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה