מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקרות שלי!קרן אור20/12/2008
שמחה כמו תמיד לשמוע על כיוונים בריאים.
לונה-אשמח אם תצליחי כן להוסיף דברים שלך(היני עשינו סיפתח..)
שירן-אני גאה בהתמודדות שלך,כבר אמרתי??
מחפשת מוצא-כל הכבוד על המאמצים האדירים שאת עושה למען עצמך!אני מבינה שודאי לא קל לך,אבל תזכירי לעצמך בזמן שהקולות "חוגגים" בראשך לשם מה את עושה את זה וזה פי מיליון שווה יותר מקילו לכאן או לשם!
שירה-אני מחכה לשמוע כבר עידכונים על הפגישה הבאה עם הפסיכולוג,אני תולה הרבה בזה.ולא,אני היום לא דתיה,אם כי לפני נישואיי גדלתי ולמדתי בבי"ס מסורתי,כי הוריי דתיים.
תקווה לבנה-תבורכי על הזמינות והתמיכה שאת נותנת כאן לכולן.ניכר כי את באמת במקום טוב יותר עם עצמך,כפי שאמרתי לך לא מזמן...
לי היה סופשבוע מדהים של בילוי זוגי עם בעלי.קצת נהרס עכשיו בגלל שנסענו עם הבת שלי למוקד,אבל הכול בסדר ובא על מקומו בשלום.
רוצה לאחל לכולנו שיתחדש עלינו שבוע עם כוחות בלתי מתכלים להתמודד עם כל מה שהחיים הללו מזמנים לנו...
כל השאר יבוא אחריי כבר לבד.
נשיקות לכולכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלוואי
שירן20/12/2008ואמן קרן אור! שמחה לשמוע שעבר עליך סופ"ש מהנה וחיובי! מאחלת גם לך שבוע עם הרבה כוחות חדשים ואנרגיות שלך, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יפייפיה
תקווה לבנה20/12/2008קרן אור נפלאה שלי... שמחה לדעת שנהנת אתמול :):):) מגיע לך!!! שיתחיל לך שבוע שקט קל וטוב... וכמובן עם המון אנרגיות חיוביות ואור!! שלך עם המון אהבה, תקווה לבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)