הרגשה של אבדון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה של אבדון...
    מחפשת מוצא
    22/12/2008

השבוע עשיתי החלטה שהצעידה אותי קדימה, משמעותית, מבחינת הפרעת האכילה שלי!! החלטתי לשים את המחלה ואת הקולות המתלווים אליה בצד כמה שרק אפשר, ולתת לעצמי את האופציה לאכול ולחיות.. מחר אני נשקלת, כל היום עוטפות אתי המחשבות של מה יהיה? כמה עליתי? איזה פרה אני? והקולות החולים שלא רוצים להרפות ואומרים לי- איזה דובה את? את לא יכולה לסתום את הפה כשאת צריכה? "תראי מה עשית!" "את הכי שמנה בעולם" ועוד מלא דברים שקשה לי להוציא... אני מפחדת ממחר, אני מפחדת שאפול שוב, אני מפחדת שאראה את המשקל ואכנס לדיכאון. אני מנסה באופן שיטתי להגיד לעצמי די! לא עוד! יהיה בסדר! אני מנסה בחוזק אדיר להגיד לעצמי שמחר זו התחלה חדשה וממחר כבר זה לא יקרה, אבל יש בי משהו שמנסה למנוע את זה וכמה שאני מנסה לדחוק את זה אני מרגישה שזה רק מתחזק.. אפילו לישון אני לא מצליחה- קשה לי!! לפעמים אני מרגישה שאני מתבכיינת ושוקעת ברחמים שבכלל לא מגיעים לי, כל הטוב לב הזה של האנשים שעוזרים לי לא מגיע לי.. נשבעתי שלא יקרה המצב בו אראה את המשקל ואכנס לצום! אעשה הכל כדי שכך יהיה.. פשוט מרגישה אבודה...!!! שיהיה לכולן לילה טוב, שלכן, מחפשת מוצא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה של אבדון...

הוספת תגובה

• מחפשת מוצא יקרה!

שירה
    22/12/2008

בעצמך את אומרת שלקחת השבוע צעד קדימה.. ולכן למרות שהשקילה מפחידה, את צריכה לשנן לעצמך את זה כל הזמן... את חייבת להיות חזקה, ולהתחזק רק ככה תוכלי לנצח (ואת כבר בדרך לניצחון, אני יודעת!!!). אני ממש גאה בך על כל הצעדים החיוביים שלקחת ועל האומץ שלך לא להכנע!. אסור לךלהקשיב לקולות המחלה אלא לנסות ולשמוע את הקול הבריא וההגיוני ! ואת כן שווה וכן מגיע לך התייחסות וטוב לב- את בנאדם מדהים ומקסים, ואין דבר שמגיע לך יותר מלהחלים!. לא משנה מה יראה המשקל, תדעי שאת הצעדים הנכונים כבר לקחת...! וזה שווה הכל, כל מספר שהמשקל יראה!... בהמון אהבה!!!! שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת מוצא יקרה!

קרן אור
    22/12/2008

אני חושבת שאת המוצא כבר מצאת,אותו מפלט לחיים אמיתיים,ראויים ובריאים שלא נשלטים ע"י קולות אכזריים..כל שנותר הוא להמשיך בדרך הזאת שכבר צעדת בה את הצעדים הראשוניים.אף אחד לא מבטיח שיהיה קל,הרי אם זה היה קל ממזמן כבר היית נמצאת במקום אחר,אבל אני יכולה להבטיח לך דבר אחד-זה שווה את זה.וכשמחר תהיי על המשקל וכל ש"יחגגו" הם הקולות בראשך,את תגידי לעצמך שאת הזוכה האמיתית,תזכרי שכל צעד אחד אפילו הקטן ביותר מקרב אותך לעבר החלום שלך.ולעומת זאת קל ויתור וצום נשנים,גורמים לך במודע להפסיד את הרצונות,החלומות שלך,את עצמך כפי שאת רוצה לזכור.

אני אהיה כאן כשתחזרי,
    איתך במאבק,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור ושירן היקרות...

מחפשת מוצא
    22/12/2008

הי, תודה על התגובות המעודדות!! אני רק עכשיו נכנסתי הביתה אחרי יום מפרך... נשקלתי היום- 47 ק"ג ואני חייבת לציין שאני ממש יכולה לחיות עם זה! עד לפני מספר שבועות, אם הייתי רואה 47 אוטומטית הייתי מכניסה את עצמי למשטר של צום והיום, נשקלתי עם חיוך וכשירדתי מהמשקל אמרתי לרופאה שלי בקול רם שאני מבסוטה, עד כמה שאפשר כמובן... ציפיתי לנפילה כמו תמיד, חשבתי שאחזור הביתה ואתחיל צום ולהפתעתי הדברים האלו לא קרו, אני ממש שמחה שהצלחתי המשימתי לדחוק את המחלה כדי שהקולות הבריאים שבי יוכלו להילחם בצורה הוגנת, בלעדיהם המצב שלי היה שונה היום אחרי השקילה.. אפילו ארוחת ערב אכלתי שזה מדהים בעיני כי בדרך כלל אחרי שקילות לא הייתי מכניסה פירור לפה, למרות שאני חושבת שזה עדיין לא מגיע לי, אבל אני חייבת את זה לעצמי.. עשיתי מאמץ ועמדתי בו אחרי תקופה ארוכה!! שבוע הבא אני נשקלת שוב ואני מקווה שגם אז אהיה במצב רוח טוב מהמשקל ולא אפול.. שירן- את בחורה מדהימה, מה איתך? איך עוברת עלייך ההחלמה בימים אלו? קרן אור- את אחד מקרני האור הבודדים בחיי, תודה לך על הכל.. אשמח אם תומרי לי מה את חושבת על מה שכתבתי... כתבת שאני כבר מצאתי מוצא ואני באמת נאחזת בכך ומקווה שכך הדבר!! שיהיה לכולנו שבוע טוב ולילה טוב, אוהבת, מחפשת מוצא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת מוצא יקרה!

שירן
    23/12/2008

קודם כל אני רק רוצה להבהיר ששירה היא זאת שהגיבה לך מקודם ולא אני.. אך אני רוצה לומר לך שקראתי הרגע את הדברים שכתבת והתמלאיתי כולי בגאווה בך.. את ממש גאה בך על הצעדים העצומים שאת עושה.. כשאת כותבת את המשפטים החזקים ו"בריאים" הללו אני תמיד אומרת לעצמי בלב: "כמה כוח יש לה!".. זה מעולה שאת מצליחה לראות בעלייה הזו דבר חיובי ולא שלילי..תמשיכי לראות בה כך- כי בסה"כ זה מה שהגוף שלך היה רוצה כ"כ, וזה להתאושש סוף סוף, לאכול, לתפקד, לחיות.. הלוואי וזה ימשיך ככה..ושתמיד יהיו לך את הכוחות להילחם כנגד הקולות החולים .. אני מאמינה בך! ולשאלתך, איך עוברת עלי ההחלמה בימים האחרונים? אני מנסה לעשות צעדים לקראת שינוי, מנסה פחות <אם כי מאוד מאוד קשה לי> להביט בגוף לי במראה באובססיביות, פחות לבחון, פחות לבקר ויותר לקבל אותו לחיקי.. זה קשה לי מאוד לעשות את זה אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שהבטחתי.. הבטחתי לגוף שלי שאני אעשה זאת למענו.. שאני אפסיק לגרום לו סבל בהתנהגות הזו .. ואני מנסה לאט לאט לסמוך עליו.. שלך, שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן

מחפשת מוצא
    23/12/2008

אני חושבת שהצעדים שאת עושה, אפילו הקטנים שבהם, חשובים ובריאים, כל הכבוד- לי יש כח? נדמה לי שאת חזקה מאוד.. להפסיק להסתכל במראה זה צעד חשוב ואני יכולה להבין עד כמה זה קשה, גם אני נלחמת בזה, אבל אין ברירה כי זה חשוב!! אני מתנצלת על ההודעה הקודמת, פשוט לא שמתי לב שרשום שם שירה.. אני רוצה להגיד לך שאת מקסימה, חזקה ועושה מאמצים אדירים שרק ישתלמו לך- אני מקווה שאת מצליחה לראות את זה... שימרי על כוחותייך ותמשיכי לעשות את הצעדים המדהימים האלה שאת עושה, אני פה בשבילך!! לילה טוב, מחפשת מוצא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה היקרה

מחפשת מוצא
    23/12/2008

הי, אני מתנצלת- לא שמתי לב שכתוב שירה וחשבתי שכתוב שירן.. :) רק רציתי להגיד לך שאת מקסימה ותודה על החיזוקים שרשמת לי ועל החום. מקווה שאצלך הכל בסדר.. שיהיה לילה טוב וחג שמח שלך, מחפשת מוצא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת מוצא

שירן
    24/12/2008

בטח שאת חזקה!! אל תעזי לומר לעצמך שלא.. אפילו שאת כרגע נשלטת בידי המחלה- בסוף היא תיחלש.. זה תהליך ארוך אבל הוא שווה כי אני בטוחה שבסוף נגיע לתוצאות טובות! תודה על המחמאות יקרה, הגבתי לך בפוסט של קרן אור- "יקרות שלי".. שלך, שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה