שירן מקסימה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירן מקסימה!
    קרן אור
    22/12/2008

גם אותך לא שכחתי ואני מניחה שהיעדרות שלך מאתמול בערב נבעה מהפחד ממחר(היום).אני רוצה לספר לך כמה אני גאה בך על הדרך שאת עוברת ,ששום דבר בשקילה של היום לא ישנה את זה.את ווינרית,והוכחת את זה גם לעצמך!

עדכני אותי,
    בהצלחה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירן מקסימה!

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה!

שירן
    22/12/2008

תודה על האכפתיות שלך! הגבתי לך בפוסט הקודם לגבי מצבי בימים האחרונים <ייתכן ולא שמת לב?> היום הייתי אצל הדיאטנית..לאט לאט אני פחות רואה במשקל הזה את האיום הכי מפחיד שלי, אני לומדת להתייחס אליו יותר באדישות עם הזמן..וזה טוב.. משקלי נשאר יציב תודה לאל!! ואני מאוד מאוד מקווה שכך ימשיך.. עשיתי היום צעד נגד האנורקסיה..העזתי לאכול מאכל "אסור".. היה לי קשה להחליט..זה הוציא אותי לגמרי מהמצב הבטוח של האכילה שאני כבר מכירה.. אבל החלטתי שאם אני רוצה להתחיל לסמוך על הגוף שלי ובאמת להויווכח שלא קורה לי שום דבר- אני חייבת לנסות ולהסתכן גם במאכלים שאני חוששת מהם ונורא אוהבת ורוצה לנסות.. ועשיתי את זה ואני גאה בעצמי למרות הפחד שמתרוצץ בי שאולי אעלה עכשיו בשקילה הבאה בגלל שהעזתי לנסות =/ אני חייבת להחזיר לעצמי את שירן שהייתי.. לפחות את רובה..נמאס לי להיות כל הזמן עם אותם המאכלים- באותו מצב מוגן ותמידי מבלי לגוון, לשנות,להעז..נמאס לי לחיות בתוך הכלא הזה שהמחלה כלאה אותי בתוכו.. אני מקווה שבסוף זה יגיע..! שאני אוכל לאכול סוף סוף ללא רגשות אשמה מטורפים ולהתנסות בעוד הרבה מאכלים שכבר שכחתי את טעמם ומרקמם.. להסכים גם לבילויים הכוללים אכילה בין היתר ולהרגיש שסוף סוף מותר לי..ולא תמיד אסור.. ואיך את יקירה? איך עוברים עליך הימים? שלך, שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה