מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מוצא יקירה!קרן אור25/12/2008
בוקר טוב גם לך,
מה שלומך הבוקר??
אני חייבת להגיד לך שאני קוראת את מה שכתבת כאן לבנות ואני מזהה איזשהו כיוון אחר,בריא יותר אצלך.האם אני צודקת??
ואיך את מתמודדת עם השינוי התזונתי??אני שמחה שאת מאפשרת לעצמך תפריט מגוון יותר ,גם אם הוא לא אופטימלי,אבל השינויים הכי גדולים התחילו פעם מתוך גרעין קטן,לא??
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן אור היקרה!!
מחפשת מוצא25/12/2008הי, אני רוצה לשתף אותך בהחלטה שעשיתי. לפני מספר ימים החלטתי שכשאני קמה בבוקר, אני משננת לעצמי מספר משפטים חיוביים כמו "אל תשכחי לאכול" או "בלי אוכל איך תעמדי על הרגליים" וכדומה, כמה שזה אולי נשמע מטומטם, אבל עובד כי בינתיים אני אוכלת. אני חייבת להרגיל את הגוף המסכן שלי, אחרי מה שעוללתי לו, להתרגל לאכול מחדש וחשבתי שאולי זה יעזור וזה עוזר קצת. אם כל הדיכאון והעצב שבי בגלל האכילה, אני מרגישה שאני נמצאת היום במקום אחד אולי אפילו בריא יותר ממה שהייתי לפני מספר שבועות.. אין לי מושג איך ולמה, אבל קיבלתי סוג של פוש רציני והחלטתי לנצל אותו לטובת החלמתי. איפשהו, אני אפילו מרגישה טוב יותר וחזקה יותר. אני חייבת להגיד לך שלא קל לי בכלל עם כל במצב הזה וקשה לי מאוד, בעיקר בנושא התזונתי. אני לא יודעת מה זה לאכול ועוד לאכול כ"כ הרבה דברים, אבל זה בריא וחשוב לשיקום הגוף ואחרי כל הנזקים שעשיתי לו (ועשיתי הרבה) זה מה שהוא צריך ונמאס לי למנוע ממנו את הדברים האלו.. אני עדיין מרגישה אשמה בכל מה שעשיתי לו ולפעמים זה מאוד מקשה עלי לתת לו את הדברים, אבל אני כן מרגישה שזה מגיע לו ולי ואני לא אוותר על כך!! זאת פעם ראשונה שאני באמת מרגישה את הרצון החזק הזה להחלים ואני שמחה על כך!! מה איתך? איך את מרגישה? מקווה שאצלך ואצל ילדייך הכל בסדר ושכולם בריאים... שלך ובאהבה, מחפשת מוצא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=מחפשת מוצא יקירה!
קרן אור25/12/2008אני שמחה שאת מוצאת את הכוחות להתמודד ,חרף כל הקושי הטבעי והמובן,עם כל מה שהויתור על הפרעת האכילה גורר בעקבותיו.
ניכר כי מצאת את הדרך,ולא משנה מה היתה הסיבה שהאיצה את התהליך הזה,כל עוד שהוא קיים וצריך לשמור עליו כזה.כל אחת מוצאת את הדרך שלה להתמודד,ואני רק מברכת על כך.
אני בסדר,תודה.וגם הילדים כבר בהטבה ואני מניחה שעוד יום ואוכל להגיד שזה מאחורינו.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור...
מחפשת מוצא25/12/2008:) אני שמחה לשמוע שהכל בסדר!! אני בהחלט שומרת ואוחזקת בחוזקה רבה בכוח הזה שקיבלתי כדי להחלים.. תרגישו טוב בינתיים, שלך, מחפשת מוצא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)