מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חגית מדהימה!קרן אור03/01/2009
אני חייבת להודות שדמעות הציפו את עיני כשקראתי את מה שכתבת,ועדיין הן מלוות אותי.כי אני מכירה אותך כ"כ הרבה זמן,כ"כ הרבה שיחות נפש העברנו בציפייה מצידי שתגיעי לנקודה הזאת ושתרשי לעצמך להוריד את חומות ההגנה שבנית לעצמך במשך השנים,שהמשיכו והתעבו ולא נתנו לאנשים שבאמת רצו להראות לך שהם רוצים להיות שם,מבעד לחומות ההכחשה האלו. אני יודעת שהיתה לי חלק "בנפילה" הזאת שלך שלשום,אבל אני לא מצטערת על זה.אני יודעת שאולי הכאבתי,אבל זה בגלל שהצבתי לך מראה מול העיניים.ועכשיו כשאני קוראת את מה שכתבת,אני אפילו שמחה על כך.כי לפעמים בתוך ההתנהלות שלנו "בשגרה" שיצרנו לעצמנו אנחנו הולכות שבי אחרי העמדת הפנים של עצמנו,ואנחנו שוכחות בעצם מי אנחנו מבעד לכינויים שאנחנו מסתתרות מאחוריהם.את זוכרת כמה פעמים כתבת כאן הודעות וביקשת שאמחק אותם???(ואני שמחה שלא עשיתי זאת-כי זה נותן לך אפשרות להיות.מופלאה כמו שאת,דרך כל הקשיים שליוו אותך,להיות פשוט חגית.בלי תארים,בלי הצגות,בלי הבמה שאת מרגישה חייבת להיות חזקה כי אור הזרקורים מופנה אלייך.כאן זה דרך מוצלחת להתחיל,ואני שמחה שאת מאפשרת לעצמך לעשות זאת. חגית,כמה נפלא לקרוא בשמך והוא מספיק בעצמו,תני לאנשים להיות איתך ברגעים הקשים,ואז הנפילות כשיבואו(ולכולנו יש את זה,זה חלק מלהיות אנושי) יהיו רכות יותר,ולא יגרמו לך להרגיש את הקיצוניות שתיארת לי אתמול.תני לאנשים להוכיח לך שאפשר גם אחרת.אפשר להמשיך לעזור,אבל לא לשכוח גם לעשות לביתך..אנחנו כל הזמן אחרי החיפוש אחרי מהות החיים,אחרי משהו אחר..שאנחנו שוכחות פשוט לחיות.אנחנו מתכננות לנו את העתיד בונות מאווים,רצונות,תכלית אבל שוכחים שהעתיד כבר כאן ואנחנו אלו שיוצרות אותו ואח"כ קוראות לו גורל...אין מטרה חשובה יותר מפשוט לחיות.לאפשר לעצמנו להיות,בשמחה ,בצחוק ובקשיים.להכיר בהם ולקבל אותם,זה מושלמות בעיניי.העבר ילווה אותנו כל חיינו,אי אפשר לשכוח אותו(לצערי),אבל אפשר ללמוד ממנו ולמנף אותו למקומות טובים יותר בשביל עצמנו. היני תמיד רצית שאכתוב לך זוכרת??הגיע הרגע הזה כשאני כבר לא יכולה להיות אדישה,כי זה התהליך האמיתי שאת צריכה לעבור בו..ואני שמחה לקחת חלק בו. בואי ננגב את הדמעות,שלי כבר התייבשו והוחלפו באמונה.תקווה.כי קרה כאן משהו היום.ואני מזהה דרכו דרך אמיתית ללכת בה. שלך תמיד, קרן אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור נפלאה
תקווה לבנה03/01/2009יקרה... לא סתם אני אוהבת שאת כותבת לי, יש משהו מאוד מרגיע במילותייך, אני נעטפת בהם...והן מצליחות להישאר איתי עוד הרבה הרבה זמן. אני רוצה לכתוב אלייך הרבה, ומרגישה שאולי לא פה...יום אחד אמרת לי שאת תדעי-ואולי כעת אני יכולה להיות רגועה ולגעת שהגיע הרגע המיוחל, ככה את אומרת..אם כי למען האמת מהנקודה שאני נמצאת כרגע קצת קשה לראות רק חיובי, אבל אני משתדלת...מבטיחה לעצמי להתרומם רק למעלה, ליפול מדי פעם, אבל לא לשכוח לקום -"רק אל תשכחי לקום"...י העבר שלי הוא חלק ממני, אבל הוא לא אני, אני לומדת לתת לו את המקום הראוי לו ולהמשיך הלאה, לא להיתלות בו, לשחרר-גם אם זה אומר לשחרר עוד כמה דברים שלפעמים קשה לי להבין שאני צריכה לשחררם...אבל כנראה ככה זה, עם הזמן הדברים נהיים יותר ברורים לי, האנשים מתבהרים וכן איתם גם הרגשות. אנחנו מכירות כבר לא מעט זמן, חגגנו שנה לפני כחודש....אני חגגתי בלבי, כי זו הייתה אכן חגיגה אמיתית בשבילי. שנה שנראית לי כמו הרבה יותר...כמעט כמו חיים שלמים. שתהיה לנו המשך שבת נחמדה... שלך באהבה, חגית (תקווה לבנה)-אני מניחה שאוטוטו אחזור ל"תקווה לבנה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור
שירן04/01/2009"אנחנו שוכחות פשוט לחיות.אנחנו מתכננות לנו את העתיד בונות מאווים,רצונות,תכלית אבל שוכחים שהעתיד כבר כאן ואנחנו אלו שיוצרות אותו ואח"כ קוראות לו גורל..."- המשפט הזה הסב את תשומת ליבי.. זה משפט באמת מדהים.. עיניי ישר לכדו אותו.. יש לך יכולת ביטוי מדהימה כבר אמרתי לך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)