מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כבר אובדת עצותימית09/01/2009
שמי ימית , אני בת 16 שוקלת 72 ק"ג וגובהי , 1.70 אני מרגישה נורא , מכוון שלפני כשנה פצחתי בדיאטת כאסח לא אכלתי רק קפה כל היום , ממשקל של 80 ק"ג ירדתי למשקל של 52 .. והייתי נורא מאושרת החיים זרחו לי הכל היה לי ניכנסתי למידה 26 וכולי התמלאתי אושר , בשנה האחרונה העלתי לאט לאט את הק"ג שהורדתי והביטחון והבושה שלי הם הרגשות החזקים שלי כעת , זה החל בזה שהתחלתי לאכול ולא היה לי שובע וגם היום אין לי שובע לאכול כל היום אני רק אוכלת ממש ככה כל היום , והעלתי כמעט את כל הק"ג שהורדתי ואני נורא מתביישת בכך , כל כך צער וכאב שהייתי כבר שם ולא יכלתי לשמור על כך , היום הבושה והכאב הנפשי גובר ואני מרגישה מבודדת ובדיכאון נוראי , והיום אין לי כבר כוח לדיאטות שכאלה , מה כן הדיאטות שלאט לאט הכל יורד לא עוזר לי , בבקשה תעזרו לי .. תודה ימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית יקרה
שירן10/01/2009קראתי את המילים שלך והזדהיתי כ"כ.. הרגשתי צורך עז לכתוב לך..את מה שעובר עלי.. את הגיהנום שאני עוברת בגלל הטעות הזו שעשיתי לגוף שלי <שלא לדבר על נזקי הנפש>.. אצלי זה לא התחיל כי לא הייתי מרוצה ממשקלי..זה נבע מצוקה קשה מאוד ואז השלתי 5-6 ק"ג בערך והגעתי למצב של תת משקל.. אבד לי המחזור וחשבתי שאני עם יד על הדופק..אני השולטת.. ועכשיו אני 9 ק"ג יותר מאז שהייתי חולה.. נכון ש-9 ק"ג נשמעים המון ואם היית אומרת לי את זה לפני המחלה הייתי מסרבת להאמין.. אבל עד עכשיו אני עדיין לא מאמינה..אומנם עליתי הכל בחזרה אבל אני נראית בריאה עכשיו! ולא שלד/גוויה או איך שתרצי לקרוא לזה.. הגוף שלי בכל זאת החליט לשמר לו כמה ק"ג עודפים ומאוד קשה לי איתם.. לא אשקר לך.. העליתי הכל בחזרה בדיוק כמוך, ואף יותר ממה שהייתי צריכה.. זה קורה תמיד ככה בדיאטות כסאח..לכן אני מקווה מאוד שהפקת את הלקחים מזה ושלא תחזרי לזה שוב.. העיצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא שתפני לטיפול..כי יש לך הפרעת אכילה בדיוק כמו לכולנו..וזאת לא בושה! את חייבת ליווי של דיאטנית שתעזור לך בתהליך הקשה הזה של האכילה המחודשת וגם ייעוץ נפשי.. אי אפשר לעבור את זה לבד זה קשה מאוד.. ביחוד שאת גם נמצאת כרגע במסגרת לימודית נכון? שתפי את הורייך או אחד מהם במה שעובר עליך, פני לעזרה, זה אף פעם לא מאוחר לתקן.. שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)