לכבוד קרן אור:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד קרן אור:
    תקווה
    27/01/2009

אמרת שאנחנו, אלו עם הפרעות אכילה שונות יכולות למצוא אצלך מקום של אהבה וחום... לפי מה שראיתי זה באמת מה שקורה ואני נורא מעריכה אותך- רוב האנשים לא רק שהם חושבים שאנורקסיה זה משהו מהסרטים בלבד הם גם לא מבינים את הקשיים היומיומיים ולמה כ"כ קשה לך לאכול שכביכול כל מה שכרכוך בזה זה קצת לעיסה ובליעה... יש לי אנורקסיה מאז גיל 14 ואני עכשיו כבר בת 18 היו לי תקופות שקצת התאוששתי אבל תמיד קרה איזה משהו שגרם לי ליפול מחדש... פגשתי בבי"ס 2 בנות מדהימות שהיו היחידות שהצליחו לעזור לי באמת אחת מהם כבר התגייסה ועכשיו לא מוכנה לדבר איתי יותר.. עקרונית מה שקרה הוא שהדיאטנית הראשונה שלי עזבה זה די שבר אותי וזאת שלאחריה פשוט לא הסתדרתי איתה , נוסף על זה אני ואמא שלי לא ממש מסתדרות ושרציתי לצאת לפולין היא לא היתה מוכנה לשמוע את זה ואז החברה שלי התגייסה... זה קצת בלגן כי גם אני עומדת לפני גיוס ורוצה לעלות את המשקל לפני זה אבל אין לי כ"כ עם מי לדבר ואני לא בטוחה מה לעשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד קרן אור:

הוספת תגובה

• תקווה יקירה,

קרן אור
    27/01/2009

אני מניחה שרק מי שהיה שם מסוגל להבין עד כמה העניין של לאכול\להמנע\להיטהר הוא לא הקושי האמיתי אלא הפחדים שמסתתרים תחת המעטה הזה.
    תקווה,את יותר ממוזמנת לכתוב כאן ולשפוך את שעל ליבך,אני מבטיחה להיות כאן בשבילך.
    אשמח לשמוע קצת יותר עלייך...כמובן,רק מה שתירצי להשמיע.

שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה