מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה27/01/2009
את לא מבינה עד כמה מילים מעטות אלו עושות לי טוב... זה נכון מה שאת אומרת ובגלל זה כ"כ כאב לי שהחברה שלי התגייסה וא"כ הפסיקה לדבר איתי - היא הייתה שם גם ואפילו הצליחה לצאת מזה אז די שבר אותי שזה נראה כאילו כבר לא אכפת לה... אשמח באמת לקבל תמיכה ממך התקופה האחרונה לא בדיוק היתה לי קלה שוב נפלתי לתוך כל העניין אני מטר 61 ושוקלת רק 42 קילו מה שאומר שאני צריכה לעלות יותר מ- 10 קילו כדי להגיע למשקל תקין.המשקל ההתחלתי שלי שרק נכנסתי לטיפול היה 38 קילו במטר 58 ודי מפחיד אותי לחזור כ"כ קרוב למשקל הזה. ועוד יותר כואב לי שיש לי חילוף חומרים שהרבה בנות היו מתות עליו אבל זה רק מקשה עלי כי זה אומר שאני צריכה לאכול הרבה מאוד כדי לעלות אפילו את החצי קילו.. היתי כבר בטיפול עד כמה שזה היה קשה והאופציה לחזור לשם סגור לגמרי- לא רק שיש רשימת המתנה נורא ארוכה הדיאטנית שכ"כ לא הסתדרתי איתה עדיין עובדת שם.. אני לא יודעת מה לעשות, אני עוד שניה מסיימת י"ב אבל הראש שלי כבר לא בלימודים ואני לא יודעת כבר מה לעשות עם כל העניין יש גבול לכמה שאני יכולה לעשות- חשבתי שאולי אני אחד האנשים האלא שפשוט אמורים להשאר כאלא ולהוות את הדוגמא המחרידה אל תנסו אפילו אתם מכירות דוגמא חיה אתם רואות עד כמה שהעניין עגום, פשוט תראו אותה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה..
מחפשת מוצא27/01/2009הי מתוקה, אני כ"כ מבינה אותך ואת מה שעובר עלייך.. אני מאובחנת כאנורקסית וזה התחיל אצלי בערך בגיל 15 ועדיין לא עבר. גם אני הייתי בטיפול, כמעט 3 שנים ועכשיו, חצי שנה אחרי ששוחררתי אני חוזרת אליהם שוב ואני חייבת להגיד שאני ממש שמחה על כך. כמה זמן היית מטופלת? אולי שווה לך לנסות מרפאה אחרת להפרעות אכילה... קרן אור המקסימה היא בן- אדם מדהים, היא פתחה בפנינו דלת כדי שנוכל להוציא את כל מה שיושב על ליבינו ואין יותר טוב מזה. מאז שנכנסתי לפורום, היא תומכת, מעודדת ואפילו מעלה חיוך על פני, מה שלא קורה בדרך כלל.. מצאת לך פה מקום מדהים, בו תוכלי לדבר על הכל, לשתף בסיפורים וברגשות ואנחנו פה בשבילך.. תרגישי חופשי!! מקווה שאת לא מרגישה "שנדחפתי" לך לאשכול, רציתי לספר לך שאני מזדהה איתך מאוד ומבינה.. :-) שלך, מחפשת מוצא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה-חיממת את ליבי!
קרן אור28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה יקרה,
קרן אור28/01/2009כשם שבחרת לעצמך-אף פעם אל תאבדי תקווה! אני מסכימה שעם השנים הפרעת האכילה הופכת להיות עמידה יותר אבל זה לא משהו שאי אפשר למגר עם הרבה כוח רצון.
אל תשפטי את החברה שלך-יכול להיות שהיא מתנדנדת כרגע ומנסה לא להדרדר שוב והחשיפה איתך קשה עבורה,זה שלה ומשהו שהיא צריכה לעבור בעצמה,אבל חשוב שתביני שזה לא בא ממקום שלא איכפת לה.קבלי זאת,אני בטוחה שתוכלי למצוא תמיכה ואוזן קשבת אצל עוד אנשים שאוהבים אותך,וגם כאן בפורום.
נשמע שמבחינה פיזית הטיפול הדיאטני דווקא כן הטיב איתך.רוצה לספר יותר למה לא הסתדרת עם הדיאטנית??לפעמים תוך כדי המחלה שלנו אנחנו חושבים שכל העולם קשר קשר כנגדנו ואנחנו לא שמות לב שאנחנו בעצם נאבקות באנשים שרותים בטובתנו.הרי חשבי שניה-את באמת מאמינה שהדיאטנית רוצה משהו אחר בשבילך,למעט זה שתחלימי??
וגם אם באמת לא הסתדרת איתה זאת לא סיבה להפסיק טיפול.יש הרבה מרפאות נוספות שאפשר לטפל בהם.החשוב ביותר הוא להיות בטיפול,ולא משנה כרגע איזה.או היכן.(ואגב,אם תכתבי מאיזה איזור את בארץ אולי אוכל להפנות אותך לכמה מרכזים נוספים,בהתאם להעדפותייך).
את כותבת בעיקר על הטיפול הדיאטני,ואני שואלת את עצמי היכן הליווי הנפשי בכול זה??האם עברת טיפול פסיכולוגי במרפאה אליה הלכת??ואם כן,מה טיב היחסים שלך עם המטפלת??
יקרה,הכי קל לוותר.אבל הנצחון האמיתי הוא להילחם,לא לאבד תקווה,אין דוגמה חיה לכל זה.אם מראש תכשילי את עצמך,זה באמת יהיה סוף עגום.אבל אפשר גם אחרת,ורבות יעידו ע"כ(כולל אני).
את צעירה,כל החיים לפנייך,אפשר שתחיי אותם באושר.רק קבלי החלטה ע"כ.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)