קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    28/01/2009

היו לי דווקא שתי דיאטניות הראשונה עד כמה שהיה לי קשה איתה באמת הבנתי שהיא רוצה בטובתי ואף למדתי לסמוך עליה אבל היא עזבה באמצע הטיפול שלי ואז קיבלתי דיאטנית שבדיוק יצאה מהאונירסיטה והודתה שאני יודעת יותר ממנה על טיפול בפועל היא ואמא שלי כל הזמן צעקו עלי ועד כמה שזה נשמע הזוי אפילו לשקול אותי כמו שצריך היא לא ידעה... אני גרה ברעננה והיתי מטופלת במרפאה של מכבי ברמת השרון המקום הוא פשוט תעשית כסף בכל הזמן שהיתי מטופלת שם אפילו פעם אחת לא הפנו אותי לפסיכולוג ובגלל זה למדתי פשוט לדבר עם אנשים, נכון שזה לא אותו דבר אבל פשוט אף פעם לא היה לי את האופציה אז למדתי להסתדר בלי..ההורים שלי הוציאו הרבה מאוד כסף על הטיפול שלי ואין להם יותר מאיפה לקחת כסף שוב אז גם זה מהווה בעיה .. אני כן אוכלת ומשתדלת לשמור על עצמי זה פשוט נורא קשה והחילוף חומרים המהיר שלי לא מקל על העניין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקירה

קרן אור
    29/01/2009

יקירה,בטעות נעלמה לי ההודעה שלך,לכן לא עניתי לך מקודם.. בכול אופן,כחברת קופ"ח מכבי אני מכירה את של מרפאת האכילה ברמת השרון.מהפסיכיאטרית דווקא התרשמתי לטובה את הדיאטנית אינני מכירה.אבל למיטב ידיעתי הטיפול שם לחברי קופת החולים אינו כרוך בהוצאה כספית...בכול מקרה,אני מבינה שהטיפול שקיבלת אכן היה לוקה בחסר אבל זאת לא סיבה מספיק טובה לוותר על ניסיון במרפאה אחרת (וזה לא כרוך בהוצאה כספית,יש רק צורך בהפנייה מגורם טיפולי ,הטיפול ממומן ע"י המדינה.ואגב,יש בנתניה שירות פסיכולוגי חדש ליד המתחם של איקאה שהוא בית שיקומי ללא מטרת רווח ומטפל באופן משולב בהפרעת אכילה)-יש הרבה אופציות,אל תוותרי לעצמך.אל תתני לחוויה אחת לקלקל לך שינוי שצריך להתבצע ויכול להתבצע אחרת ולטובה במקום אחר. ברגע שתירצי באמת את תיראי איך כל התירוצים פתאום נעלמים..ופתירים אחד אחד. מה את אומרת על ניסיון אחר??לא מגיע לך לקבל טיפול ראוי ולחיות את חייך מחוץ לכותלי הכלא שנכבלת בתוכו?? שלך, קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה:

תקווה
    29/01/2009

עד כמה שזה נשמע מוזר זה לא תרוצים זה פשוט המציאות וההורים שלי לא בדיוק הכי תומכים בעולם במיוחד בקטע הזה... אשמח לשמוע ממך קצת יותר על אפשרויות של טיפול- אולי יש משהו קצת יותר קרוב אלי? אני גרה ברעננה..וקשה לי מאוד עם כל העניין, מקרה קשה.. תודה מראש- תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה