תקווה יקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקווה יקרה
    לין
    28/01/2009

שלום לך יקרה, רק עכשיו אני קוראת את הודעותייך.. אני אשמח להיות פה גם בשבילך כמשענת בדרכך להבראה, אני בטוחה שאם את באמת רוצה-את תצליחי...פשוט לדבוק בדרך ולא לרדת מהשביל הנכון... יקרה.. תמיד אמרתי שהתקווה אף פעם לא צריכה להעלם, התקווה והאמונה-יסודות החיים.. אבל לשני גורמים משמעותיים וחשבוים אלה, חייב להצטרך גם כוח רצון שלך ועשייה למען עצמך!! כן, כן ..זה לא פשוט, לא קל..והאמת שיכול להיות גם מאוד קשה עם נפילות בדרך, אבל לדעת לקום זה חשוב, לדעת לא לשקוע, לדעת להרים את עצמך, אם זה בעזרת עצמך, ואם זה עם תמיכה מאחרים.. אני מאמינה שפורום זה יכול לעזור לך, תשעני עליו.. יקרה, שיהיה לך יום קל וטוב, שימלא אותך באור לכל שאר היום. שלך, תקווה לבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקווה יקרה

הוספת תגובה

• לכבוד תקווה לבנה:

תקווה
    28/01/2009

אשמח לכל העזרה שאוכל לקבל רק עד כמה שזה קשה להגיד לצערי אני יודעת שאין הרבה מה לעשות חוץ מלשמוע ולנסות קצת לעודד.. בכל מקרה המילים שלך באמת מחממות את הלב- טוב לדעת שלאנשים באמת אכפת, ואני מקווה שנוכל לחלוק יותר משם.. תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקווה יקרה

תקווה לבנה
    28/01/2009

יקרה, לשמוע ולהיות שם כשצריך, זה הרבה..האמיני לי, גם המחשבה שאם תפלי ותזכרי שקיים שם מישהו שינסה להרים אותך מעלה, זה גם מעודד..גם עוזר, גם מקל על הנפילה. איך את היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה