שלום לכולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולן
    מושבניקית
    31/01/2009

אני בת 24, עם הפרעות אכילה שתמיד נמצאות שם ובתקופות מסוימות מרימות את הראש ומשתלטות עליי יותר ויותר, כמו לכולכן בטח. תמיד חשבתי, ואני עדיין חושבת, שההפרעה שלי היא מינורית.... הקאה פה, בולמוס שם, קצת בכי, לא משהו רציני. היום, אחרי שחיסלתי 5 פרוסות עוגה וניקיתי את עצמי מהן, שתיתי תה עם סוכרזית ונכנסתי לגוגל לראות מה זה בעצם בולמיה. ישבתי עם דמעות מול המחשב- כי זיהיתי בעצמי את כל הסימנים למחלת הנפש הזו. אני יודעת שהיא יכולה לסחוף אותי, למרות שאני מוקפת באנשים שאוהבים אותי ודואגים לי. אני לא מסתירה את העובדה שאני מקיאה מחברות, או מהמטפלת בדיקור שלי, מבחינתי זה הגיוני לרצות "לנקות את עצמך" "להקיא את עצמך". אבל אני מפחדת פחד מוות שההורים שלי ידעו שוב. בעצם כבר לא אכפת לי שידעו. ממילא זה כבר אבוד. זרע הפורענות הזה תמיד יהיה בתוכי, ולמרות שאני יודעת שזה מזיק ולא טוב אני אמשיך לעשות את זה- כי הכל מתחיל מהראש. החיים שלי טובים: אני סטודנטית, יש לי בית טוב, משפחה טובה שדואגת להאכיל אותי כמו שצריך, אני הולכת לשומרי משקל (ירדתי 10 קילו, אני צריכה לרדת עוד איזה 7 בערך כדי להיות "נורמאלית" לפי כל המדדים שלהם- 60 קילו), אני די יפה, יש לי חברות... אין חבר. ואולי משם זה מתחיל. הרעב הזה הוא רעב למשהו אחר. לחום. לשובע אמיתי. אבל אין למה לחפש סיבות.... אני לא בטוחה למה אני כותבת פה. אבל תודה שהקשבתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולן

הוספת תגובה

• מושבניקית יקרה!

קרן אור
    31/01/2009

הפרעת אכילה לא נעלמת לבד.וכל עוד שלא תטפלי בגורמים שיצרו אותה,הרי שהיא תמשיך לתבוע את זכותה לקיום בכל פעם שתדרשי להתמודד עם הדברים האמיתיים ותחפשי את המקום המוכר,שלא דורש התמודדות,אבל הרסני.
    ההגדרה לא ממש חשובה,קיימת בעיה וחשוב שתכירי בה.את כותבת שהבעיה שלך היא מינורית,אבל ברור לי שאת מנסה לשכנע את עצמך בכך,כי אותי לא הצלחת.ממה את מנסה "להתנקות" ??ולמה האוכל והישארותו בפנים נתפסת אצלך "כטמאה"?מהם החללים אותם את מנסה למלא ואז להקיא מתוכך??
    בסוף,כאילו כדרך אגב,את כותבת שיש לך רעב למשהו אחר.לחום,לאהבה,לכל הדברים שאנו צריכים כדי לחיות והאוכל לא מצליח ויצליח למלא.ואם הייתי מסכמת למה כתבת הייתי אומרת שזה המהות האמיתית.וחשוב כן להבין ממה היא נגרמת ומתוך כך לפעול כדי ללמוד ולהרגיש אחרת.
    אפשר,ואני חושבת שאחרי כ"כ הרבה שנים,את ראויה לזה.להרגיש אהובה ,לאהוב,להזין את עצמך מבפנים במזון הבסיסי הזה,אבל השאלה היא כמה את רוצה???ברגע שתעני לעצמך על השאלה הזאת,סימון הדרך יהיה קל יותר.
    קבלי החלטה.את חייבת זאת בשביל עצמך.את צעירה,והחיים עוד לפנייך,ואפשר שתחווי תחושות אחרות,אל תוותרי על עצמך בקלות כזאת.
    ואני אמשיך להיות כאן להקשיב לך כשתחפצי בכך.
    שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה