מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה01/02/2009
היום היה לי מבחן בתנ"ך שהיה יחסית קשה אבל ידעתי את החומר- אני פשוט לא אוכלת מספיק בזמן האחרון כדי להתרכז כמו שצריך... אני משתדלת לאכול באמת שכן אבל פשוט קשה לי לעשות את זה .. יש גבול לכמה שאני יכולה לעשות, אני פשוט לא מצליחה לצאת מזה- אני כבר לא בטוחה מה כדאי לעשות.. תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה
קרן אור01/02/2009הצעד הראשון והחשוב ביותר הוא לקבל החלטה.כי לי נראה שעוד לא החלטת.מצד אחד,ברור לך שאת משלמת את המחיר בגין הפרעת האכילה שלך,ומצד שני-את לא ממש רוצה לשחרר.
מה את מצפה שאגיד לך??שאתן לך אישור להמשיך בדרך הזאת,שאראה אותך עומדת מעל התהום ואשתוק??כך או כך,בכל מקרה אם תחליטי לקפוץ אליה,זאת בחירה שלך,לטוב ולרע.ולנו אין מה לעשות כדי לעצור אותך.מצד שני,אם תחליטי להילחם על חייך,אני יותר מאשמח להחזיק לך את היד וללוות אותך בתהליך הזה.
אז היכן את עומדת??האם חשבת על טיפול??(הצעתי לך מקומות,כך שבנושא הזה אין תירוצים!)
מצטערת אם אני טיפה נוקשה איתך,אבל האמת שלי אומרת שהיכן שצריכים ניעור לא נותנים לטיפה.
את יודעת איזה דרך נכונה עבורך,מקווה שתחליטי ללכת בה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)