קרן אור יקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור יקרה:
    תקווה
    02/02/2009

אני מודה שלפעמים צריך אהבה קשוחה ואני מודה לך על זה שאכפת לך מספיק כדי לעשות זה... את צודקת בזה שעדיין לא החלטתי מה אני עושה אני יודעת שלאט לאט אני הורגת את עצמי אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני מנסה לאכול באמת שכן אבל פשוט כ"כ קשה לי עם זה, ושאני מנסה ובאמת אוכלת זה מוציא ממני כ"כ הרבה כוחות שלשאר היום אני פשוט משותקת יותר מאשר שאני לא כזה אוכלת.. לגבי הטיפול אני יודעת שאין תרוצים זה פשוט שההורים שלי לא תומכים בי בכלל, ובפעם הראשונה שהייתי בטיפול ממש סבלתי- פשוט לא יכולתי אפילו לשתף פעולה עם הרעיון ועד כמה שקשה לך להבין אני פשוט לא מוכנה לחזור לזה ולנסות שוב, אני פשוט לא יכולה.. אני יודעת שקשה לך להבין אבל עם משהי כמוני כדי שהטיפול יעבוד אני חייבת לרצות בזה ואני רוצה אבל אני פשוט לא יודעת איך להתנהג אחרת מזה ועד כמה שאין זמן זה מה שאני צריכה, כי לחזור לטיפול יוציא ממני את כל הכוח שאין לי.. אני מבינה שקשה לך לעמוד מהצד ככה ואני כן רוצה לבחור בדרך הנכונה אני פשוט לא יודעת איך.. תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור יקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקרה

קרן אור
    02/02/2009

נדמה לי שאת מכלה את כוחותייך במגרש הלא נכון,ובמגרש הזה אין אף פעם מנצחים,רק מפסידים.אבל כנראה שאת צריכה לרדת עוד קצת למטה כדי להבין שאין מנוס מלקבל החלטה על טיפול,אמיתית,כי את עוד לא שם.וברור לי שכדי שהטיפול יהיה יעיל את צריכה לבוא עם נכונות לשתף פעולה,נכונה לשינוי ועם מסוגלות להסתכל לאמת בלבן של העיניים בלי לפחד ולדעת שמהנקודה הזאת יקרה השינוי.
    הכוחות קיימים בך,אבל את מפנה אותם כלפיי ונגד עצמך,ואני רוצה לקוות שיבוא יום ותביני שהכיוון צריך להשתנות.וכשתביני זאת,את תמצאי את הכוחות ועוד כמה שלא ידעת על קיומם.

תאמיני לי,אני מבינה.ולכן לא אספק לך עוד פתרונות לכל "התירוצים" שהעלת,כי את תמהרי לשלול אותם.
    את צריכה לרצות,מבפנים.אני מבטיחה שברגע שתראי נכונות אני אעזור לך באיך.

שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה