אהובה שלי,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהובה שלי,
    קרן אור
    03/02/2009

אם ידעת כמה אני מתגעגעת אלייך.כמה את חסרה לי.היית לצידי בכל הרגעים הדוממים שהכרתי,כמו שאני הייתי לצידך.וחלקנו לא מעט כאלו.דרך האישפוזים שלך,דרך הניסיון להפריד בינינו.ודרך הקשיים שליוו אותי בכל השנים שהיינו ביחד.את תמיד היית שם,לתמוך,מעולם לא שפטת אותי.הרגשתי איתך את הקרקע יציבה מתחת לרגליי,אם כי ידעת כמה פעמים היא נשמטה מתחת לרגליי ואת נשארת.לפעמים בלי מילים,מכילה את הכול.ידעתי שאת מבינה אותי,היית האור שהאיר לי את העלטה שאפפה אותי ,כשאף אחד אחר לא רצה לראות.כשאני כבר לא רציתי לראות..
    ואז חלקנו גם רגעים מאושרים ביחד-התחלנו להבריא,אני התחתנתי כשאת עמדת לצידי ושלושה חודשים אחריי גם את התחתנת ולא יכולתי לשמוח יותר מהרגע שבו ביקשת שאהיה שושבינה שלך,חרף כל הקשיים שליוו אותנו עד אותו מעמד.הבטחנו לעצמנו שאנחנו מתחילות דרך חדשה ותמיד נהיה העוגן שבו נחזיק כשהסערות בים יטלטלו אותנו.את המשכת ללימודים,ואני נכנסתי להריון וילדתי את בני הראשון.את היית איתי בחדר לידה,מלטפת,מחבקת,והבטחת לי שעוד רגע הכל יסתיים ואני אהיה הכי מאושרת שאפשר להיות.וכמה צדקת.התחלתי להאמין שהחיים מחייכים גם אלינו סוף סוף.שאחרי הכול ניצחנו.היית בברית של בני.חיבקת אותי כשבכיתי את עצמי לדעת מהכאב.שבועיים אחרי זה כשלא ענית להודעות שלי הרמתי טלפון לאמך.ישר ידעתי שמשהו קרה.היא אמרה שלא קמת בבוקר,הנזק הצטבר וגרם לך לדום לב,בדיוק כשהיה נדמה שהחלמת.כ"כ רצית.אבל מישהו החליט אחרת עבורך,עבור שתינו.משהו בתוכי מת באותו יום,וכל שנה אני כואבת את אובדנך יותר מתמיד.
    הבטחנו אחת לשניה תמיד שאם יקרה משהו,אנחנו נמשיך לחיות בשביל שתינו.לאורך השנים קיימתי את הבטחתי,החלל שנפער לעולם לא יתמלא ,אבל הצלחתי תמיד להיות מאושרת.כי ידעתי שזה מה שרצית בשבילי ,שזה הדבר האחרון שאני יכולה לעשות בשבילך.
    ואז הגיעה השנה האחרונה,וגילו אצלי את הגידול,והקרקע שוב נשמטה מתחת לרגליי.פתאום שום דבר כבר לא עמד לצידי.החלל נפער עמוק יותר וחותך אותי מבפנים,ותחושת האובדן היא קשה מנשוא.
    יקרה,אני מאוד מתגעגעת אלייך,ואני מחפשת שוב את ההכלה שלך,אני כ"כ צריכה להישען על מישהו,אבל את היית יחידה במינה.גם כשניסיתי להרחיק אותך לא אחת כדי לא לפגוע או להכאיב לך מעולם לא עזבת אותי.לא ביקשת בתמורה כלום.תמיד אמרת לי שהשכר שלך יהיה בחיוך שלי.ואיך אגיד לך עכשיו שאני לא מצליחה לחייך??שאני צריכה אותך בחיי,אבל יודעת שלעולם לא תחזרי.שהמכתב הזה ,כמו רבים שנכתבו לפניו,יכנס למגירה ויקווה פעם להגיע אלייך.
    ובאופן סימבולי בני החודש יחגוג 6 שנים,ולך תהיה אזכרה של 6 שנים.אני אבוא הפעם,אהובה שלי.סלחי לי שלא הצלחתי להתמודד עם הכאב כל השנים האחרונות,אבל אין יום שאני לא מרגישה אותי שורף אותי מבפנים.
    רציתי להתנצל על שבתקופה האחרונה אני לא מקיימת את הבטחתי לך,אבל אני מבטיחה להשתדל.

נוחי על משכבך בשלום.ואני,אני אצטרך למצוא דרך לחיות גם כשכואב לי מידי,גם שכשיש איום תמידי על חיי,כדי שאם זה יסתיים אוכל להגיד לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהובה שלי,

הוספת תגובה

• המשך..

קרן אור
    03/02/2009

שעשיתי את כל שניתן לעשות.

אהובה שלי,קשה לי כרגע מאוד.הבדיקות כואבות,הכאבים מאיימים להכניע אותי,אבל אני מאמינה שאי שם את שומרת עליי,שלפעמים כשנדמה שכוחותיי אוזלים,אני קמה בבוקר לעוד יום של התמודדות עם כוחות מחודשים,בזכותך.

אני מקווה ששנה הבאה אוכל להרים סוף סוף כוסית ולספר לך בגאווה שהצלחתי.כי אם יש חיים מעבר,אני מאמינה שזה מה שאת רוצה עבורי.

שלך באהבה קרובה-רחוקה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור

שירן
    03/02/2009

דמעות זלגו מעיניי כשקראתי את המכתב הכ"כ כואב הזה.. כמה כאב!!! כמה אהבה יש לך לאותה חברה וכמה מצמרר לדעת שהיא עברה איתך כ"כ הרבה ושאת נאחזת כך בדמותה כדי להמשיך. תמיד כשאת מעודדת אותנו ומחזקת, אני תוהה במחשבותיי האם גם את רוצה לומר לנו משהו. האם גם לך קשה מדי או אף יותר, האם את רוצה לצרוח, לזעוק, להוציא מתוכך את כל הכאב שאת עוברת. כי אני יודעת שאת חווה כאב. והרבה. ואת מתמודדת בצורה מעוררת הערצה! את עובדת ומתמסרת למשפחתך, מטפלת בעצמך וממשיכה הלאה בצורה שמעולם לא ראיתי אדם שמסוגל להתמודד כך למרות הקושי. בורכת בחוזק רב! אני מאמינה בכך באמת. לאנשים כמוך מגיע רק טוב והלוואי וכולנו כאן נעניק לך את כל התמיכה שאנחנו יכולות לתת, כפי שאת מעניקה אותה לנו ללא תמורה. אני באופן אישי מרגישה שאני חייבת לך המון! כל תקווה שזרעת בי, כל חיוך שהעלית על פניי, כל פחד שהסטת מדרכי, כל נחמה שהרעפת, כל מילה טובה שאמרת, כל התמיכה שעטפת ושאת עוטפת אותי בה- כל אלה גורמים לי לרצות להעניק לך חזרה. כי באמת מגיע לך. לא יצא לי להכיר עוד בן אדם טוב כמוך עם יכולות כמו שלך. אני לא יודעת עד כמה זה מנחם כל מה שאני אומרת אבל היה לי חשוב להבהיר לך את הנק' שאת יכולה תמיד לספר ולשתף אותנו במה שאת עוברת אפילו שנראה לך שיש לנו מספיק משלנו- אנחנו כאן גם כדי להכיל אותך ולהיות שותפות לסבלך. לעודד אותך כשצריך ולמלא את אותם חללים ריקים שאת וודאי מרגישה. לנסות להעניק לך ולו במעט את הנחמה והתמיכה שכ"כ חסרה לך ברגעים אלו. אני לא מסוגלת אפילו לתאר כמה קשה זה וודאי לחוות מוות של חברה כ"כ קרובה. ממש בדרגה של אחות קרובה לפי מה שאת מתארת. אבל אני חושבת שיעשה לך טוב לדבר איתה. וכמו שאת כותבת לה וזה מצוין <אני בטוחה שהיא שומעת אותך!> , כך גם לכי לקברה. ואני מתארת לעצמי כמה קשה זה אך אני באמת חושבת שרק אם תפתרי את הנק' הזו ותתני לעצמך להתאבל עד הסוף , כך תסגרי איזה מעגל בתוך עצמך ותדעי שעשית את שרצית לעשות תמיד. אני בטוחה שאת רוצה לעשות זאת ומה שעוצר אותך זה הפחד והכאב. שלא תוכלי להתמודד, שלא תעמדי בכך. אל תלחיצי את עצמך. עשי זאת כשאת מוכנה ומרגישה צורך לעשות זאת. יקרה, אם זה עוזר, היאחזי גם בנו כחומת מגן כשאת צריכה. אנחנו נהיה כאן תמיד עבורך!! אוהבת אותך! שירן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן מדהימה!

קרן אור
    03/02/2009

טוב היום זה יום הבכי שלי מסתבר,וזה בסדר,כי הרבה זמן עצרתי בפנים מפחד לגעת,להישבר שלא יהיה בי יכולת להמשיך.אז אני נותנת לעצמי.
    תודה על המילים המרגשות שלך,אין לך מושג כמה חיממת את ליבי..
    ואם תקראי מה שכתבתי בתגובה למחפשת מוצא תביני מה מקור הרגשת השליחות שאני מרגישה,ולמה כל התקדמות של כל אחת כאן מרגשת אותי ומעניקה לי את הנחמה ואת היכולת להתמודד עם האובדן,לדעת שבמותה היא גם השאירה והנחילה לי משהו שאני לוקחת איתי ברצון.
    הפרעת האכילה שלה גרמה בסופו של דבר למותה.וזה היה מוות כ"כ מיותר.היה לה כ"כ הרבה לתת,היא היתה חכמה בצורה בלתי רגילה,כ"כ רגישה..כנראה שהחיים היו גדולים עליה.היא לא הבינה איך אנשים חיים ומתנהלים כשאיבדו את המהות,את החמלה..ואם רק אצליח לעצור מקרה אחד נוסף,עשיתי את שלי,גם בשבילה.

תודה יקירה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעד מה יקרה!

שירן
    03/02/2009

אני שמחה לדעת שהמילים שלי עשו לך טוב ואני אשמח להמשיך לעשות זאת תמיד! זה יפה וטוב שאת משתפת אותנו ברגשות שלך לגבי אותה חברה ולגבי עצמך בכלל. אחרי הכל הפורום הזה הוא תולדה של הקשר ביניכם באיזושהיא צורה. לא כך? המשיכי לשתף ולהיאחז בנו כשאת זקוקה, תמיד כאן בשבילך. שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב שירן!

קרן אור
    04/02/2009

תודה.אכן את צודקת.
    שיהיה לנו בוקר קסום.אני כבר התחלתי אותו בהרגשה טובה יותר.

שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיית האור שלי

תקווה לבנה
    03/02/2009

קרן אור יפייפיה שלי....קרן אור זוהרת ומדהימה... את יודעת כבר מה אני חושבת, את יודעת את הכל..יקרה שלי, כעת נותר לי רק להגיד לך שאני מאוד אוהבת אותך, והלוואי והייתי יכולה להצליח לעטוף אותך בכל האהבה שיש בעולם, בכל החום, בחיבוק החזק שאת צריכה, בחיבוק החזק שאנחנו צריכות...היה עולה לי חיוך גדול בפנים, ובעיקר יקרה-בעיקר בלב... אולי יום אחד אצליח..בנתיים אני בשאיפה.. אני שולחת לך נשיקות של אור שיצליחו לגעת בדיוק במקומת הפצועים שלך כרגע, במקומות שכנראה בתקופה זו (ולא סתם) נפתחו...וקצת שורף, ונראה כאילו מפזרים לך מלח על הפצעים.. ולא יודעת אם התחושה תהיה יותר קלה בעתיד, נראה לי שאני חושבת שלא, אבל אנחנו נצטרך להתמודד עם הרגעים שזה חוזר...ולא סתם אני אומרת "אנחנו", אני איתך..אם במקרה ובטעות עדיין לא שמת לב. אהבה לך פיית אור יקרה שלי.. תקווה לבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקווה לבנה קסומה!

קרן אור
    04/02/2009

אני חושבת שאתמול הצלחת לעטוף אותי בהרבה אהבה.אולי יותר משתצליחי להבין,אולי יותר משאצליח להסביר במילים(ואת יודעת עד כמה בתקופה האחרונה קשה לי איתם).אז תתחילי לחייך,ואני רוצה להרגיש את החיוך הזה מתפשט גם אצלך בלב.
    אכן,מפזרים לי מלח על הפצעים,בשעה שהחיטוט העצמי הוא קשה.אבל זה בסדר,התרגלתי לזה שאנשים נעלמים בדיוק בנקודות הקשות ביותר.אני לא נותנת לעצמי להישבר מזה,אני ממשיכה הלאה.כמו תמיד.
    אנחנו נשברים לעיתים,כוח של התמודדות עם מציאות קשה וכואבת.ועכשיו זה קורה לי יותר מתמיד.אבל מהמקום הזה אני אדע תמיד לקום,מחושלת יותר ועם תובנות חדשות על החיים ובכלל.

את איתי,אני יודעת זאת,כשם שאני איתך נכון??
    אהבה ועוד אהבה(מה צריך יותר מזה,לא??)
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיית אור,

תקווה לבנה
    04/02/2009

אם אני מבינה או לא מבינה, זה באמת לא חשוב יקרה שאת..העיקר שאכן הצלחתי להכיל ולהיות שם וכן לחמם לך מקום בלב. ובטח שאני יודעת שאת איתי...שלא יהיה לך צל של ספק. וכן, אנחנו צריכים רק אהבה בחיים..מה מחייה אותנו יותר מאהבה וחיבה של מישהו? אבל מתוך ובתוך כל זה, נשלח גם קרני אהבה לתוכנו עצמנו, ולא רק לסובבים אותנו, לאחר זאת-האור והאהבה שנשלח לאחרים יהיה הרבה יותר גדול ומשמעותי, בעל עוצמות ואמיתי. אני מחייכת ומחבקת אותך כעת. תקווה לבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה