מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היילירון03/02/2009
ישבתי עכשיו במיטה ודיברתי עם חברה שלי על מה שקורה לי.. סיפרתי לה כבר על ההקאות והכל בשישי בערב והיא בדיוק הייתה צריכה לצאת. אז לא באמת יכולנו לדבר. היא לא ככ דיברה איתי מאז, כאילו היא ניסתה שניפגש וזה אבל אין לה כל כך זמן עם כל העומס של השנת שירות שהיא בה. בזמן שדיברתי איתה, והייתי עם דמעות בעיניים אבא שלי נכנס בדלת, וצועק עליי שאני עושה רעש ושאני אנתק את הטלפון. אחרי זה שלא ניתקתי, הוא שוב נכנס וצעק עליי. וכאילו אני יושבת שם בוכה, ואנחנו כאילו כל כך מנותקים אחד מהשני. זה פשוט לא פייר איך שזה קורה הדברים האלה. איך זה הגיע למצב כזה? שאני לא יכולה לספר להורים שלי יותר כלום. לחברים שלי אין זמן, ואני ממש לא אוהבת את ההורים שלי כרגע...רבתי איתו ואחרי שהוא הלך פשוט הלכתי והקאתי. ולא אכלתי שום דבר לפני. וזה אפילו לא גרם לי להרגיש יותר טוב, אולי לשנייה אחת בערך. אני לא יודעת מה נסגר איתי. יש רגעים שאני בסדר ושמחה וחושבת שאני יכולה לסדר את החיים שלי כך שהם יהיו טובים, ורגעים אחרים אני יושבת ובוכה. מה נדפק איתי? איפה הילדה הנורמלית והשמחה שהייתי עד לפני חצי שנה? אני לא רוצה כבר לדבר עם חברים שלי, כי אני מרגישה שהם לא יכולים לשאת את זה, שזה גדול עליהם, כמה אפשר לטחון את אותו דבר איתי. כל שיחה זה אותו דבר. אני פשוט צריכה להבין מה אני רוצה מעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון יקירה,
קרן אור05/02/2009אני רוצה להתנצל שלא עניתי לך לפניי,הודעתך התפספסה לי בכל המלל שהיה למעלה יותר ורק עכשיו ראיתי אותה.
יקרה,אני יכולה להבין את התסכול שאת חשה בהתמודדות הלא פשוטה עם רגשותייך ומאבקך בהפרעת האכילה שלך.זה נורא קשה! ועוד יותר קשה אטימות הסביבה שאנו חשות לעיתים,בשעה שכל מה שאנחנו צריכות כדי לעבור עוד יום של התמודדות הוא רק חיבוק,מילה טובה,תחושה של הכלה.אבל יחד עם זאת,ועם כל הקושי,אל תתני לאכזבה מאביך להרוס לך ואל תוסיפי עוד הרס לעצמך.את לא אשמה באטימות שלו,למדי לקבל זאת ועל אף הקושי-להמשיך.
ואפשר גם אחרת יקרה-אני מזמינה אותך לכתוב כאן רגע לפני שבירה,להקיא את המילים שאת רוצה להוציא מתוכך..ואת לא מאפשרת לעצמך(ואז זה יוצא בצורה של פגיעה עצמית).אני מבטיחה להיות כאן.
אשמח לשמוע יותר עלייך,כמובן מה שתרצי להשמיע.
שולחת לך חיבוק אמיץ וכנה,ומקווה שהוא יעטוף אותך ברגעים הדוממים.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)