מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולליאורה11/02/2009
קרן אור היקרה! אני רוצה לומר לך שזו פעם ראשונה ב 6 השנים האלו שאני משתתפת בפורום תמיד צפיתי מהצד... אני מרגישה הקלה, ושמחה שיש פה מישהו שיתיחס לדברי... ויבין אותם!!.... זה בחיים לא היה לי.. וזה מדהים! אני רוצה ללכת לטיפול אך מכיוון שכבר ניסיתי בעבר 4 פסיכולוגיות שונות, מטפל רוחני, ומאמן אני לא יודעת כל כך אם אני מאמינה בטיפול... ואם יעשה לי טוב לדבר על כל הדברים האלה כי לפי ניסיוני כשאני מדברת על הבולמיה ועל דברים של פעם אז אני מרגישה חולה ואז המחלה אכן משתלטת.. ובינתיים אף טיפול לא עזר לי האם זה נשמע הגיוני? הייתי רוצה ללכת למישהי מומלצת על ידי מישהי מפורום זה או על ידיך.. יש למישהי פסיכולוגית טובה באיזור המרכז?? תודה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה יקירה
תקווה לבנה11/02/2009ליאורה יקרה, לגביי שאלתך, אם זה נשמע הגיוני שכאשר את מדברת על המחלה אז את נכנסת לזה יותר ומרגישה יותר בתוך המחלה..זה אכן הגיוני, אבל תביני שזה כנראה הדבר היחידי לטיפול..צריך להבין מה קורה וקרה בחייך ומתוך כל זה, מה בעצם גורם לבולמיה להתפרץ? למה את מרגישה את הצורך העז הזה לאכול ולאכול ואחה"כ להקיא...על זה את כן צריכה לעבוד, ובכך שתביני תוכלי גם להבין שזה לא עוזר לך בדבר, ומכאן צריך להתחיל לטפל בבעיה האמיתית והשורשית של כל העיניין, האם יש הבנה??? הבנתי שאת כבר שש שנים בתוך כל זה..יקרה, שש שנים זה לא קצת ולגוף להתמודד זה גם לא פשוט וקל, אבל אני מבטחה לך שיש כאלו שהן הרבה הרבה יותר, וגם יוצאת מזה, "ותיקה" זה יחסי מאוד, אני ממליצה שפשוט תקחי את עצמך מבלי כל ההגדרות האלה של "בולמית ותיקה", ותתחילי לבדוק מי זו ליאורה, לא ליאורה ה"בולמית" עם ההפרעות אכילה (שאגב לדעתי קודם כל זה הפרעות, בלי שום קשר לאכילה)..להתחיל לתייחס למי שקיימת אצלך, לליאורה שהיא בנאדם, ולא סימפטום של כל מיני בעיות שכן יוצרות הפרעות באכילה.. לגביי המטפל, איפה את גרה? אגב, מה את עושה ביומיום? האם את מצליחה להעסיק את עצמך קצת במשהו שאת אוהבת? על מנת לא להתמקד כל הזמן באוכל ובהקאה שתבוא בסיומו. בינתיים מאחלת לך המשך יום קל, ואולי תתחילי לחשוב מי זו ליאורה, זה יכול להאיר הרבה נקודות חשוכות שלא התייחסת אליהם עד כה. תקווה לבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה יקירה
קרן אור11/02/2009שמחה שאת מרגישה בנוח מספיק בכדי להשתתף בפורום הזה באופן אקטיבי ולא פסיבי,וכי בכך תוכלי למצוא את התמיכה וההבנה שדרושים לך כדי לגייס את הכוחות ולמנף אותם לכדי עזרה עצמית.
אני יכולה להבין את התחושה של האכזבה,זה הרי לא פשוט להחליף 4 מטפלות בזו אחר זו,אבל את יודעת איך זה-זה עניין של מזל וכימיה,ואפשר שפסיכולוגית אחת תתאים למישהי ולך לא,והפוך.הדבר הכי חשוב לטעמי הוא לא סוג הטיפול אלא רמת הכימיה שיש לך עם המטפלת.וצריך לנסות עד שמוצאים את המטפל המתאים שילווה אותך בתהליך הזה,לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים פחות,אבל אל תוותרי.
ובכ"ז אשמח להמליץ לך על מטפלים ואם תכתבי לי את המייל שלך אתן לך גם טלפונים.
כל הכבוד על הרצון,זאת התחלה נפלאה!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)