מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מישהי מכן יכולה להגיב לי...?ליאורה14/02/2009
שלום תקווה וקרן אור! האם מישהי יכולה להגיב על דבריי? זה כל כך עוזר לקבל מענה זה מחזק אותי ובאמת שאשמח ללמוד מניסיונכן העשיר עם בחורות כמוני. כל כך הרבה דברים אני לא יודעת ולא יודעת איך להתמודד עם חיי והבולמיה שאיתי.. תודה רבה......:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה יקרה....
לין14/02/2009היי, מה שלומך היום? איך ניצלת את יום שבת? האם התכוונת אלי שאגיב לך? כי כתבת "תקווה", ואני "תקווה לבנה", ובאמת יש פה מישהי שקוראת לעצמה רק "תקווה". בכל מקרה, אני אשמח מאוד להגיב לך.. שמחה שמצאת בפורום זה מקום חם בו את יכולה להיתמך ברגעים קשים.. שתפי אותי יותר, מה עובר עלייך? נכון שהבולמיה רק סימפטום..הבנתי שאת יודעת זאת כבר, שמחה ע"כ, אבל תראי-להיות מודעת זה מאוד נחמד ומאוד יכול לתרום, אבל רק במקרה ואת עושה עם זה משהו..מודעות אכן יכולה לקצר את ההליכים, אבל את חייבת להתחיל לעשות משהו עם הידיעה הזאתי..ברור לך שהבולמיה לא טובה, ברור לך שהיא מזיקה לך והורסת אותך, אז יאללה להתחיל לפעול למען עצמך!! להתחיל לעשות דברים על מנת לצאת מהמקום השחור והנוראי הזה שלא מוביל אותך לשום מקום טוב עבורך, האם אני צודקת? הרי את בעמך כבר מודעת לכך.. תחשבי רגע, מה יכול לגרום לך להרגיש טוב? מה עוזר לך להיות בהרגשה טובה עם עצמך? חישבי ע"כ..חשבי ממה את נהנת, במה את מוצאת סיפוק... ואולי כך תתחילי להפסיק עם ההקאות.. תראי אני אגיד לך את האמת, אני לא חושבת שצריך לצמצם בהקאות, אני חושבת שבבת אחת צריך להפסיק איתן!!!!! זה דבר רע מאוד.. זה לא כמו בנות שלמשל לא אוכלות, הן באמת צריכות להתחיל לאכול בהדרגה, אחרת ישר יקיאו את האוכל מפני שהגוף שלהן לא רגיל לקבל אוכל ונוצרה במהלך הזמן בעיית עיכול של האוכל..אז הן באמת צריכות בהדרגה לחזור לאכול, כל פעם עוד ועוד קצת.. אבל הקאות יקרה, הקאות צריך להפסיק בבת אחת, לא להתחיל להוריד בכמויות, זו שיטה שכלל לא עובדת, זה נקרא לרמאות את עצמך...וחבל שפתאום תביני שאת משחקת משחק שלא מועיל לך עם עצמך. מה את אומרת? האם את מוכנה מהרגע הזה להתחיל תהליך בו את מפסיקה להקיא, תהליך בו את מוצאת מקום הכלה אמיתי עבורך שהוא לא אסלת השירותים? כי האסלה לא באמת מכילה...הדברים נשארים אצלך ומשום כך את חוזרת כל הזמן על הרפליקה הזאת של לאכול ולהקיא. אני מזמינה אותך לקבל את היד והמקום שיכיל אותך שאני מציעה לך, ולהתחיל במסע עבורך..רק עבורך..עבור נשמתך.... מסע לעבר חיים בריאים וטובים יותר, הרי מה שאת עושה לעצמך כעת לא נקרא חיים.. זה נקרא חיים עם המון המון הרס וסבל. שלך, תקווה לבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן שהוא בעצם מאוד משמעותי
לין14/02/2009שכחתי לכתוב לך משהו שמאוד רציתי.. ליאורה לא מתחבר לבולמית!!!! ליאורה היא ליאורה, ליאורה לא חיה על מנת להקיא, ליאורה לא חייבת להקיא, ליאורה לא מתקיימת בזכות ההקאות.. את יכולה לחיות גם בלי הקאות, ליאורה -בולמיה זה לא צרוף אחד שלא ניתן להפרדה~~! ממש לא. זהו צירוף שאת יצרת לעצמך על מנת לא להתמודד עם עוד צדדים שקיימים בליאורה, הרי מה יותר קל מלהגיד ליאורה בולמית וזהו, הרי איזה עוד שאלות בעצם צריך לשאול על ליאורה? אז זהו שלא!!!! בליאורה יש עוד המון דברים אחרים...הבולמיה זה רק נקודה שחורה שאת הכנסת לעצמך לחיים, את אחראית לכך ואת אחראית ללהחליט שדיי!! להחליט שהבולמיה היא לא חלק מהחיים שלך. מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)