מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנורקסיהשיר15/02/2009
קרן אור שלום רב אני בת 30 בגיל 17 היתי אנורקסית היה מאוד קשה עם כוח רצון והרבה אהבה איפשר להגיד שאני כמעט יצאתי מזה יש בי הפחד שאני יחזור לשם ואז אין דרך חזרה הניפלה תהיה חזקה תמיד נשאר לי הפחד מאוכל מההשמנה זאת מחלה קשה מאוד ואפילו שמגיעים למשקל נורמלי או סביר יש את הפחד ואני תמיד רואה את עצמי שמנה תודה על ההקשבה שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר יקירה
קרן אור16/02/2009לאחר כ"כ הרבה שנים הגיע הזמן להקשיב גם לנפש..לברר לעצמך מה היא צריכה ואילו תחושות את מנסה להרעיב..
לא כתבת האם היית בטיפול בעבר,אבל נשמע שכיום,דווקא בשבל המקום הבריא פיזית שאת נמצאת בו,כן לפנות את המקום כדי למנוע הדרדרות מחודשת.מה עושה לך ההשמנה?אילו תחושות האוכל מעורר בך,שהופך להיות הפחדים שלך??זה יתאפר רק בטיפול.
יקרה,אשמח לשמוע יותר על מי זאת שיר,ולתמוך כמה שניתן,אבל כרגע חסרים לי הרבה פרטים בפאזל בכדי שאוכל להיות יותר ספציפית.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)