מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקרותלונה23/02/2009
מתנצלת שלא כתבתי כאן הרבה זמן. הייתה לי תקופה מאוד לחוצה ועכשיו אני חולה כבר מעל שבוע. היה לי חום מאוד גבוה. אבל אני אוכלת. האמת שאפילו כרגע, בזמן שאני כותבת חח משתדלת לאכול בריא עד כמה שאפשר, הפחתתי משמעותית בטירוף בעישון!!! אני עם קופסא כבר מעל שבוע והיא כמעט מלאה!!! מה איתכן יקירות, איך עוברים עלייכן הימים האחרונים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לונה יקירה!
קרן אור24/02/2009צר לי לשמוע שאת חולה(מה יש לך ?שפעת?),אבל זה לא ממש מפתיע אותי,כי בדר"כ יש איזשהי צניחה לאחר תקופות לחוצות.אבל אני שמחה לקרוא שבתוך כל הלחץ שעברת וגם בזמן המחלה כרגע,את דואגת לעצמך,וזה באמת ראוי להערכה.
כל הכבוד על ההפחתה בעישון! אני חושבת שכל סיגריה פחות היה מבורכת.
שולחת לך איחולי החלמה מהירה,
שלך ואיתך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אהובה
לונה02/03/2009הייתה לי שפעת שהסתבכה לדלקת הסינפונות. אני עם אנטיביוטיקה. אבל מרגישה הרבה יותר טוב. תודה על הדאגה יקרה שלי! אוהבת מאוד. נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה!
קרן אור02/03/2009תרגישי טוב....ותחזרי לכתוב לנו מה קורה איתך.
רק בריאות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)