יקרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקרות
    לונה
    23/02/2009

מתנצלת שלא כתבתי כאן הרבה זמן. הייתה לי תקופה מאוד לחוצה ועכשיו אני חולה כבר מעל שבוע. היה לי חום מאוד גבוה. אבל אני אוכלת. האמת שאפילו כרגע, בזמן שאני כותבת חח משתדלת לאכול בריא עד כמה שאפשר, הפחתתי משמעותית בטירוף בעישון!!! אני עם קופסא כבר מעל שבוע והיא כמעט מלאה!!! מה איתכן יקירות, איך עוברים עלייכן הימים האחרונים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקרות

הוספת תגובה

• לונה יקירה!

קרן אור
    24/02/2009

צר לי לשמוע שאת חולה(מה יש לך ?שפעת?),אבל זה לא ממש מפתיע אותי,כי בדר"כ יש איזשהי צניחה לאחר תקופות לחוצות.אבל אני שמחה לקרוא שבתוך כל הלחץ שעברת וגם בזמן המחלה כרגע,את דואגת לעצמך,וזה באמת ראוי להערכה.
    כל הכבוד על ההפחתה בעישון! אני חושבת שכל סיגריה פחות היה מבורכת.

שולחת לך איחולי החלמה מהירה,
    שלך ואיתך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אהובה

לונה
    02/03/2009

הייתה לי שפעת שהסתבכה לדלקת הסינפונות. אני עם אנטיביוטיקה. אבל מרגישה הרבה יותר טוב. תודה על הדאגה יקרה שלי! אוהבת מאוד. נשיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה!

קרן אור
    02/03/2009

תרגישי טוב....ותחזרי לכתוב לנו מה קורה איתך.

רק בריאות,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה