קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    25/02/2009

רציתי רק להגיד לך קודם כל שאני ממש חושבת שאת עושה עבודת קודש בפורום הזה את מקשיבה ומייעצת כאן לאנשים שאין להם למי לפנות אז רק רציתי להודות לך מעומק לבי על זה- רק התחושה שאת יכולה לפנות לאנשים ושהם יגיבו ויתמכו בך למרות שהם לא מכירים אותך עושה את כל ההבדל.. היה לי תקופה קצת מטורפת בזמן האחרון בביצפר וכמה ימים קשים מחמת חוסר שינה אבל אז הגעתי למסקנה בתוך כל הקושי שמגיע לי הכמה דקות האלא שאני צריכה אותם כדי לצאת ולטפל בעצמי - כל שאר הדברים יכולים לחקות עוד כמה דקות עד שאסיים... ועד כמה שקשה אני יודעת שאני חייבת לעשות את זה כי מגיע לי... אז בעקרון רק רציתי להודות לך... תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• מקסימה שאת!

קרן אור
    26/02/2009

תודה רבה על המחמאות ועל הדברים המרגשים שכתבת לי.
    אני שמחה שגם בתוך התקופה הלוחצת שעוברת עלייך את מוצאת את היכולת לפרגן גם זמן להיות עם עצמך,להרגיש,לדאוג לצרכים שלך.
    אשמח כמובן אם תכתבי כאן יותר.

שיהיה לנו יום מקסים,שיביא איתו סופשבוע חמים ושלו עבורנו.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

שירן
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

שירן
    27/02/2009

מצטערת אני פשוט מנסה לבדוק מהי הסיבה שאני לא מצליחה לשלוח הודעות אל תתיחסו לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה