יקרות שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקרות שלי!
    קרן אור
    03/03/2009

שירני-שמחה מאוד לשמוע על הגמישות שאיפשרת לעצמך אתמול.כל הכבוד! אני דווקא כן תולה תקוות ביציאתך לעבודה,כי היא מחייבת אותך להתמודדות אמיתית עם אנשים ועם החיים,קצת מבקעת את המסגרת "הסטרילית" שהיית בה עד עכשיו,ופתאום את מגלה כוחות להתמודדות שלא ידעת שקיימים בך,ופתאום את מבינה שכל מה שהמחלה "צרחה" באוזנייך הינו שקר,תרמית,שנועדה לשמר אותך במקום החולה .אבל את חזקה יותר מכך,וע"כ הערכתי הרבה אלייך.עם הזמן את תגלי כמה לחיים יש להציע לך,הרבה יותר משתי ספרות,תאמיני לי.ואין לך על מה להאשים את עצמך,כפי שאם היית חולה במחלה פיזית היית מגייסת את כל הכוחות כדי להחלים ולא היית חושבת שזה חלילה נגרם בגללך,נכון??אותו הדין גם כאן.החיים הובילו אותך למקום הזה,אין מה להצטער,רק לקום ולהתקדם.אם תשארי שם אחרי שאת יודעת היום כמה סבל והרס עצמי זה,אז באמת יש מקום להאשמה עצמית.
    שירה-ליבי אלייך,יקרה.אני מבינה את הקושי,ואני מבינה גם את התחושה שגרמה לך להטיח בפניי אימך את כל הדברים הללו,זה בסדר,יקירה.זה חומות ההגנה שבנית לעצמך שמרגישות מאוימות כרגע ומנסות להדוף את מאמצייך האמיתיים להבריא.זה בסדר שתכעסי על כולם,במקום על עצמך.אנשים יעמדו בזה,אבל תני להם את האפשרות יחד עם זאת להוביל אותך למקום הנכון ביותר עבורך.את צריכה מישהו שתוכלי לשנוא,כדי שתעתיקי את השנאה כלפיי עצמך אלייך.ובמקרה הזה זאת היתה אימך.אני בטוחה שהיא הבינה.
    הטיול לפולין זכור לי כחוויה מתקנת.לראות אנשים שנאבקו על חייהם,איבדו צלם אנוש,הורעבו,גרם לי להתחיל לאכול.פתאום לא הבנתי באיזה זכות אני מתעללת בעצמי.יקרה,זה הניסיון שלך,אף אחד לא ימנע ממך להרעיב את עצמך,אם תבחרי בכך.אבל זה גם הכישלון.הכשלון לעמוד בזכות עצמך ולדאוג לעצמך במסגרת אחרת.הניצחון הוא לאכול ולהוכיח קודם כל לעצמך,שאת יכולה.אני באמת מאמינה בכך.אני מקווה שמילים אלו יהדהדו באוזנייך בזמן נסיעתך ומאחלת לך שתחזרי משם עם תובנות חדשות ובריאות בשביל עצמך.לכמה זמן אתם טסים-אם זכור לי זה 8 ימים נכון??
    תקווה יקרה-לגביי חברתך,אני מאוד מבינה את ההזדקקות שלך והצורך שלך בחברתך.זה יהיה נחמד אם זה יסתדר,אבל יחד עם זאת גם אם לא,עצתי לך היא פשוט לקבל זאת עם כל הקושי ולהמשיך.אל תתני לחברתך את הכוחות והשליטה על חייך ועל התשובה לאם תרעיבי את עצמך היום או לא,זה משהו שתלוי אך ורק בך.כמובן שאשמח אם תעדכני.
    מחפשת מוצא ולונה יקירות-נעלמתן קצת..אשמח לשמוע מה שלומכן.
    נטע-את עוד כאן???ספרי לי מה איתך.

שלכן,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקרות שלי!

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה!

שירה
    03/03/2009

קודם כל- תהני מחופשתך! המסע הוא אכן שבוע ימים.... הרופא משפחה שלי אמר שזמסע יכול לעזור לאנשים עם ה"א או לדרדר אותם... אני מקווה שהיה בסדר... טוב אני צריכה לזוז לארוז את כל הדברים... אוהבת המון שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה