קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    12/03/2009

מה שבטוח זה שהשנה פורים וכל משלוחי המנות עשו עבודתם נאמנה, בד"כ אני לא אוכלת ממשלוחי המנות אבל השנה אחת החברות שלי מהכיתה פתאום הופיעה אצלי בבית עם משלוח מנות בשבילי וממש לא ציפיתי לראות אותה זה עשה לי ממש טוב על הלב לראות אותה... אחרי שהיא הלכה פתחנו את המשלוח מנות וראיתי שהיו שם כמה דברים שהיא הכינה בעצמה, זה נורא נגע לי ללב שהיא הביאה לי את זה ובכלל חשבה עלי אז משם אכלתי כמה דברים ואז מתוך ההרגעות של החופש בלי לשים לב אני פשוט המשכתי לאכול כמו שצריך. היום שנשקלתי, המשקל שלנו בבית לא מדויק כ"כ, זה נראה כאילו עליתי קילו וחצי בערך, הראש שלי יודע שזה הדבר הנכון ושאני צריכה להמשיך בזה אבל הלב שלי לא כ"כ משוכנע בזה ואני מנסה להתגבר על היצר.. ולא ליפול כמו תמיד אחרי תקופה טובה יחסית.. תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    13/03/2009

אין ספק שזה הדבר הנכון בשבילך ,אבל ברור לי שזה לא עושה את הקושי קל יותר.
    אני חושבת שטוב שפירגנת לעצמך הנאה ממשלוח המנות,ראי איך גם הנפש שלך רצתה בזאת,איפשרה לך את זה בעקבות המחווה היפה של חברתך.כמה הנפש והגוף כרוכים אחד בשני,לא? אחרי שתשקמי את הגוף תמצאי תעצומות גם בשביל הנפש,אבל זה משהו שלא יתאפשר כשהגוף מורעב.
    אני מקווה שהכול נשאר בפנים בסוף.את מסוגלת,אני בטוחה בכך.

שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה