מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה12/03/2009
מה שבטוח זה שהשנה פורים וכל משלוחי המנות עשו עבודתם נאמנה, בד"כ אני לא אוכלת ממשלוחי המנות אבל השנה אחת החברות שלי מהכיתה פתאום הופיעה אצלי בבית עם משלוח מנות בשבילי וממש לא ציפיתי לראות אותה זה עשה לי ממש טוב על הלב לראות אותה... אחרי שהיא הלכה פתחנו את המשלוח מנות וראיתי שהיו שם כמה דברים שהיא הכינה בעצמה, זה נורא נגע לי ללב שהיא הביאה לי את זה ובכלל חשבה עלי אז משם אכלתי כמה דברים ואז מתוך ההרגעות של החופש בלי לשים לב אני פשוט המשכתי לאכול כמו שצריך. היום שנשקלתי, המשקל שלנו בבית לא מדויק כ"כ, זה נראה כאילו עליתי קילו וחצי בערך, הראש שלי יודע שזה הדבר הנכון ושאני צריכה להמשיך בזה אבל הלב שלי לא כ"כ משוכנע בזה ואני מנסה להתגבר על היצר.. ולא ליפול כמו תמיד אחרי תקופה טובה יחסית.. תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה,
קרן אור13/03/2009אין ספק שזה הדבר הנכון בשבילך ,אבל ברור לי שזה לא עושה את הקושי קל יותר.
אני חושבת שטוב שפירגנת לעצמך הנאה ממשלוח המנות,ראי איך גם הנפש שלך רצתה בזאת,איפשרה לך את זה בעקבות המחווה היפה של חברתך.כמה הנפש והגוף כרוכים אחד בשני,לא? אחרי שתשקמי את הגוף תמצאי תעצומות גם בשביל הנפש,אבל זה משהו שלא יתאפשר כשהגוף מורעב.
אני מקווה שהכול נשאר בפנים בסוף.את מסוגלת,אני בטוחה בכך.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)